2.3 AGZ Nie równa praca silnika, wypadanie zapłonu, pomocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dokładnie. dziś zrobiłem pierwsza jazdę. biegi wchodzą płynnie, sprzęgło działa bez zarzutów, tylko muszę udać się na kompa bo jak auto było podniesione i odpalilem to nalapal jakiś bledow i święci się abs i mruga czerwona kontrolka hamulca.. ogólnie teraz to dopiero jedzie przyspieszenie jest super. na dniach nagram jakiś film jak chodzi auto bo nie wiem czy V5 tak powinno chodzić jak u mnie. zrobiłem około 70km i narazie jest dobrze. jeśli ktoś ma dwumas do wymiany to szczerze polecam taki zestaw jak zamontowalem
2.3 AGZ Nie równa praca silnika, wypadanie zapłonu,e pomocy
witam. po kilku dniach użytkowania auta kilka informacji. spalanie w normie, średnio około 10-11l lpg, przyspieszenie lepsze niż na dwumasie, Ale niestety V-Max niższy. kiedyś do 200km/h to był pocisk i dalej ciągl, a teraz do 180km/h w miarę idzie a od tej prędkości już bardzo wolno przyspiesza choć jest pedal gazu do podłogi.. no ale coś za coś. teraz mogę się cieszyć komfortowa jazda i pięknym brzmieniem. a reakcja przechodniów którzy słyszą dźwięk Vpiateczki - bezcenna. ;D dzięki panowie za pomoc
-
- Nowicjusz
Podepnę się pod temat jeśli można. Również mam silnik AGZ i objawy mam podobne - tyle, że u mnie ewidentnie nie chodzi na 1 cylinder. Kłopot w tym, że 3 tygodnie temu wymieniałem silnik. Odpaliłem interfejs - wybrałem 01-engine / potem opcja o której była mowa wcześniej.
oto co mi wyszło:
GR 015: (A) NOT RUNNING
GR 016 (B) - wszystkie pomiary na 0
GR 014 (C) - od 6,6% do 62% (średnia w granicach 29%)
Co to oznacza? Ja nie mam bladego pojęcia
oto co mi wyszło:
GR 015: (A) NOT RUNNING
GR 016 (B) - wszystkie pomiary na 0
GR 014 (C) - od 6,6% do 62% (średnia w granicach 29%)
Co to oznacza? Ja nie mam bladego pojęcia