MajóVWka 2015
- KamilP
- DieseL PoweR
Re: MajóVWka 2015
E-maila napisz ze swoim imieniem, nazwiskiem, nr rejestracyjnym i jaki nocleg wybierasz, czy pole namiotowe, czy domek
MajóVWka 2015
"Krótki opis jak powinna wyglądać rejestracja na zlocie, aby każdemu było łatwiej się zarejestrować Emotikon wink
Wysyłamy mail na adres [email protected], w treści wpisując 3 punkty:
Imię i Nazwisko:
Numer rejestracyjny auta lub aut:
Co chcę zarezerwować (pole namiotowe, pokój, czy domek):
W mailu zwrotnym dostaniecie kwotę zaliczki, oraz dane do przelewu.
Jeżeli wybieracie się grupą to jedna osoba może zarezerwować miejsca, nie ma konieczności, aby każdy z osobna się rejestrował. Wystarczy, napisać w mailu wszystkie numery rejestracyjne aut, które przyjadą. Po zaksięgowaniu wpłaty na mail dostaniecie bilety wjazdowe, które należy mieć ze sobą na bramie. Ewentualne pytania proszę kierować do Michała Siwka pod nr tel 504 841 663 "
Wysyłamy mail na adres [email protected], w treści wpisując 3 punkty:
Imię i Nazwisko:
Numer rejestracyjny auta lub aut:
Co chcę zarezerwować (pole namiotowe, pokój, czy domek):
W mailu zwrotnym dostaniecie kwotę zaliczki, oraz dane do przelewu.
Jeżeli wybieracie się grupą to jedna osoba może zarezerwować miejsca, nie ma konieczności, aby każdy z osobna się rejestrował. Wystarczy, napisać w mailu wszystkie numery rejestracyjne aut, które przyjadą. Po zaksięgowaniu wpłaty na mail dostaniecie bilety wjazdowe, które należy mieć ze sobą na bramie. Ewentualne pytania proszę kierować do Michała Siwka pod nr tel 504 841 663 "
-
- Mały gagatek
MajóVWka 2015
fajnie że blisko, ale lipa że w takim miejscu... szkoda że nie Ułęż :/ ale cóż podjade zobacze co tam się bd działo.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Mały gagatek
MajóVWka 2015
mi się tam nie podoba :/ ale grunt żeby innym się podobało życze miłego zlotu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
MajóVWka 2015
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
- KamilP
- DieseL PoweR
MajóVWka 2015
rysiektr, fajna maszyna, kojarzę stałem dość niedaleko
Co do zlotu niestety pogoda znowu nie była jakaś wymarzona, ale było super, jeśli by dodać jeszcze do tego słoneczko.. w piątek wydawało się że będzie mało ludzi ale jak zwykle w sobotę dojechało sporo fajnych furek, a i dziewczyn tak jakby więcej było niż zwykle Miejsce też moim zdaniem bardzo fajne, przyjemne, brakowało tylko wyścigów.. To już 3 majóVWka w moim życiu i raczej na pewno nie ostatnia
Może jak ktoś ma jakieś zdjęcia z imprezy to warto by było wrzucić link do tego tematu?
Co do zlotu niestety pogoda znowu nie była jakaś wymarzona, ale było super, jeśli by dodać jeszcze do tego słoneczko.. w piątek wydawało się że będzie mało ludzi ale jak zwykle w sobotę dojechało sporo fajnych furek, a i dziewczyn tak jakby więcej było niż zwykle Miejsce też moim zdaniem bardzo fajne, przyjemne, brakowało tylko wyścigów.. To już 3 majóVWka w moim życiu i raczej na pewno nie ostatnia
Może jak ktoś ma jakieś zdjęcia z imprezy to warto by było wrzucić link do tego tematu?
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
MajóVWka 2015
ale ja nie mam już golfa od roku na majovwce byłem z kolegą jego mk2 ABF i arosą 1.8T.KamilP pisze:rysiektr, fajna maszyna, kojarzę stałem dość niedaleko
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
MajóVWka 2015
Jeśli stałem obok tych samochodów i miałem piwo to znaczy, że bylem to jaMisza1122 pisze:O to chyba z Toba gadałem
Lpg dobrze schowane
LPG, no cóż staraliśmy się
- KamilP
- DieseL PoweR
Re: MajóVWka 2015
hmm kurde za dużo wszystkiego byłorysiektr pisze:ale ja nie mam już golfa od roku na majovwce byłem z kolegą jego mk2 ABF i arosą 1.8T.KamilP pisze:rysiektr, fajna maszyna, kojarzę stałem dość niedaleko
- Misza1122
- Forum Master
- Kontakt:
MajóVWka 2015
Kilka fotek z Piątku i soboty
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 604a50167b" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 604a50167b" onclick="window.open(this.href);return false;