Zmiana mocy w touran 105km 1,9
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- piotreldiablo
- Ma gadane
Witam wszystkich, potrzebuje pomocy jakie są sposoby podkręcenia silnika na ok 115-120km i jak sie ma modyfikacja do wytrzymałości całego silnika, czy są jakieś wady dla silnika ?
PIOTR
- piotreldiablo
- Ma gadane
Re: Zmiana mocy w touran 105km 1,9
Robi wrażenie ale powiedz mi teraz od strony technicznej czy pompo-wtryskiwacze wtedy mają krótsza żywotność? Jak to wpływa na wytrzymałość silnika ? Jaki jest koszt zabiegu ?
PIOTR
Jak dobry program to nie.piotreldiablo pisze:Robi wrażenie ale powiedz mi teraz od strony technicznej czy pompo-wtryskiwacze wtedy mają krótsza żywotność?
Jaki program oraz tuner taka żywotność silnika.piotreldiablo pisze:Jak to wpływa na wytrzymałość silnika ?
Zależy od osoby, która to wykonuje.piotreldiablo pisze:Jaki jest koszt zabiegu ?
-
- Forum Master
- Kontakt:
Kolego nexa widze kolejny wykres w ktorym bije moment a nie ma mocy czy to jest dobre?? A tak nie bylo by lepiej i bezpieczniej?
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
spawacz, To nie ja pisałem ten soft. Wykres jako przykład możliwych modyfikacji Touran 1.9TDI.spawacz pisze:Kolego nexa widze kolejny wykres w ktorym bije moment a nie ma mocy czy to jest dobre??
Tu akurat jest inny przykład "105" :