Lampy tył led
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Lampy tył led
Witam mam pytanie do kolegów którzy to robili ,czy jest jakiś adapter by przejść z lamp LED na fabryczne ?? Czy trzeba grzebać w kablach i zakładać te 4 wtyczki od nowa bo to kupa roboty ?
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
-
- VWGolf.pl Killer
Re: Lampy tył led
Kolego jak są fabryczne lampy to nie pasuje bo są 4 wtyczki , a lampy Led którą posiadam ma jedną wtyczkę i o takową pytam. Widocznie ty posiadasz ledy na 4 wtyczki bo takowe też sąmuszkatobiasz pisze:ja jak zakładałem swoje to wtyczka oryginalna pasowała bez przerabiania
Lampy tył led
Rafał 21, pokaż fotę co tam chcesz założyć
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Kolego ja mam lampy led ale one są zasilane jedną wtyczką taką szeroką 8 chyba pinów ,i chcę powrócić do fabrycznych a jak wiadomo one są na 4 wtyczki więc pytam czy moze są jakieś adaptery by podłączyć te fabryczne bo więcej kostek nie mamHaki pisze:Rafał 21, pokaż fotę co tam chcesz założyć
O takie i na odwrotnej stronie widać jedna kostka zasilania http://cosmo911.home.pl/RV02LLB03.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Lampy tył led
normalnie jedną wtyczkę podłączasz i działa...Rafał 21 pisze:chcę powrócić do fabrycznych a jak wiadomo one są na 4 wtyczki
Lampy tył led
No nie zrozumieliśmy się ja mam na 1 wtyczkę takie lampy jak zademonstrowałem ,a chce przejść na fabryczne i brak mi kostek ori są jak wiadomo 4 kostki by je podłączyć .Więc pytam czy sa może jakieś adaptery ??czy po prostu muszę kupić 4 wtyczki i drutowaćQto pisze:normalnie jedną wtyczkę podłączasz i działa...
- Qto
- _
- Kontakt:
Lampy tył led
więc napiszę jeszcze raz, podłączasz tą jedną wtyczkę która jest i wszystko będzie działaćRafał 21 pisze:chce przejść na fabryczne i brak mi kostek ori są jak wiadomo 4 kostki by je podłączyć .Więc pytam czy sa może jakieś adaptery ?
Adapterów nie ma bo nie są potrzebne...pod pozostałe gniazda możesz sobie "zdrutować" podłączenie gniazda haka
Na pewno kolego o tym myślisz ? do tych to nawet ta jedna zapewne nie pasuje, bo nawet nie przymierzałem jak sie zorientowałem ze jest ich 4 ????? http://allegro.pl/wklad-lampy-tyl-opraw ... 16803.html" onclick="window.open(this.href);return false;Qto pisze:więc napiszę jeszcze raz, podłączasz tą jedną wtyczkę która jest i wszystko będzie działaćRafał 21 pisze:chce przejść na fabryczne i brak mi kostek ori są jak wiadomo 4 kostki by je podłączyć .Więc pytam czy sa może jakieś adaptery ?
Adapterów nie ma bo nie są potrzebne...pod pozostałe gniazda możesz sobie "zdrutować" podłączenie gniazda haka
- Qto
- _
- Kontakt:
Lampy tył led
mam przyjechać do Ciebie i podłączyć Ci tą lampę żebyś uwierzył czy co ?
no to albo nie pasuje albo nie przymierzałeś...ja Ci mówię że pasujeRafał 21 pisze:do tych to nawet ta jedna zapewne nie pasuje, bo nawet nie przymierzałem
Lampy tył led
O królu zloty, nie pomyslałem ze to będzie świecić na tej samej wtyczce . Tak bylem zniechęcony jak to zobaczyłem, ze nawet nie przymierzyłem a mialem to wszystko wymontowane bo zdejmowałem zderzak do malowania .Więc zamontowałem ponownie ledy a GTI na półkę i kombinuję jak się do tego zabrać Nawet miałem już jakieś wiązki szukać z tymi wtyczkami .Dzięki za pomoc, zawsze można na ciebie liczyc pozdrawiam RafałQto pisze:no to albo nie pasuje albo nie przymierzałeś...ja Ci mówię że pasuje