MBC - le faq
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Toshiba
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MBC - le faq
A mogę odkopać?
Zakupiłem properfekt. Niby typu pressure. Ze sprężynką i kulką w środku.
W które "kolanko" wpiąć wężyk od muszli strony zimnej a które do WG?
I czemu dostałem dwie sprężynki? Jedna w środku, próbowałem to odkręcać i jedna jest w środku z kulką, a druga oddzielnie...
Turbo Garrett T3!
Zakupiłem properfekt. Niby typu pressure. Ze sprężynką i kulką w środku.
W które "kolanko" wpiąć wężyk od muszli strony zimnej a które do WG?
I czemu dostałem dwie sprężynki? Jedna w środku, próbowałem to odkręcać i jedna jest w środku z kulką, a druga oddzielnie...
Turbo Garrett T3!
MBC - le faq
Sprężyny różnią się twardością. A co do tego który idzie do zimnej a do WG wystarczy sobie dmuchnąć i od razu się dowiesz
Tuning D/TD/MTDI? Pisz PW.
MBC - le faq
ja na razie zostałem przy tej co ori dają bo jeszcze mi wystarcza co do moich wymagań.
Tuning D/TD/MTDI? Pisz PW.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
MBC - le faq
Toshiba, na razie załóż tak jak jest. Jak Ciśnienie będzie Ci pikowało w górę,a następnie spadało lub co jeszcze gorsza-wahało się,to wtedy załóż sprężynkę twardszą,pod warunkiem,że ta druga jest twardsza
- Toshiba
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MBC - le faq
Dzięki panowie
Na razie muszę pokombinować z wężykami Bo te wyjścia przy MBC są o wiele mniejsze niż te przy T3. Dwa razy mniejsze...
EDIT:
Panowie, rurki do WG mam dosyć grube, wężyk 10mm musi iść na to, lecz te "rureczki" są za blisko siebie. Tą po lewej poluzować i dać do góry, żeby wąż jeden o drugi nie haczył?
Co do MBC - wężyk wchodzi o połowę mniejszy, jak to porządnie połączyć wszystko?
http://ifotos.pl/zobacz/DSC0201jp_wwexeee.jpg
Na razie muszę pokombinować z wężykami Bo te wyjścia przy MBC są o wiele mniejsze niż te przy T3. Dwa razy mniejsze...
EDIT:
Panowie, rurki do WG mam dosyć grube, wężyk 10mm musi iść na to, lecz te "rureczki" są za blisko siebie. Tą po lewej poluzować i dać do góry, żeby wąż jeden o drugi nie haczył?
Co do MBC - wężyk wchodzi o połowę mniejszy, jak to porządnie połączyć wszystko?
http://ifotos.pl/zobacz/DSC0201jp_wwexeee.jpg