[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
Re: [Mk5 .:R32 Turbo] 630KM/700Nm - złosiowy potwoRek
To ja też namawiam Jeszcze z Jarkiem we wrześniu będziemy jechali do Filipa w czasie zawodów w Wilczych Laskach. Także jakby ktoś chciał to walić do Filipa którego już większość znaPietiapk1 pisze:Cieszę, się że Golf w formie, dolewka Tokajia jak widzę pomogła
Z takim czasem, można się już śmiało pokazać na imprezie dragtimes i wstydu by nie było jak niżej:
" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Rozpieszczasz auto, Austria, Węgry... czas na jakiś meeting w Polsce...tylko brakuje organizatora... namówcie mnie to coś zrobię
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
No to w odpowiednim czasie i dziale poinformuję czego się dowiedziałem i założę temat. "jak zostać frajerem i zorganizować zlot". Tak Jarek?
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
nie widzę nigdzie ikonki "lubię to" bo bym kliknął . . .Pietiapk1 pisze:No to w odpowiednim czasie i dziale poinformuję czego się dowiedziałem i założę temat. "jak zostać frajerem i zorganizować zlot". Tak Jarek?
Tomek gratki za wyniki auta
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
[Mk5 .:R32 Turbo] 630KM/700Nm - złosiowy potwoRek
Jakoś ten golf jeździ panie King of Afgan
Nie jest tak źle zostać organizatorem tylko trzeba zdyscyplinowanych gości zaprosićPietiapk1 pisze:No to w odpowiednim czasie i dziale poinformuję czego się dowiedziałem i założę temat. "jak zostać frajerem i zorganizować zlot". Tak Jarek?
Nie znam takichgluszcz pisze:tylko trzeba zdyscyplinowanych gości zaprosić
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Ja?zlos pisze:Nie znam takichgluszcz pisze:tylko trzeba zdyscyplinowanych gości zaprosić
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Tylko "zdyscyplinowani" goście(z małymi wyjątkami) z reguły nie dojeżdżają co się wiąże z "pozlotowym" debetem w kieszeni organizatora,dlatego ja na miejscu Piotrka postawiłbym prawie wyłącznie na tych niezdyscyplinowanych,oni nigdy nie zawodzą,a emocje gwarantowane do samego końcagluszcz pisze:Nie jest tak źle zostać organizatorem tylko trzeba zdyscyplinowanych gości zaprosić
Frajer to może za "ciężkie" słowo,ale coś pewnie koło tego by się zakręciło,co nie zmienia faktu,że tytuł bardzo mi się podoba,na prawdę oryginalny Powodzenia Piter i czekam na dalsze infoPietiapk1 pisze:No to w odpowiednim czasie i dziale poinformuję czego się dowiedziałem i założę temat. "jak zostać frajerem i zorganizować zlot". Tak Jarek?
nie bierz do siebie... sam wiesz, że za wszystkie imprezy masz pomnik...Frajer to może za "ciężkie" słowo
za 15-20 lat jak mój młody polubi zapach benzyny to opowiem mu o pewnym człowieku ze Szczecina
Ale celowo wywołałem Cię do tematu, bo przez takie opinie jak Twoja, może właśnie ludzie staną się w końcu bardziej "niezdyscyplinowani".
Nie "brudźmy" już Tomaszowi... czekajcie na info...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
W dzisiejszych, zdziczałych czasach widzę że dyscyplina nie zawsze znaczy to co kiedyś ... , u mnie wisiała na ścianiePietiapk1 pisze:Ale celowo wywołałem Cię do tematu, bo przez takie opinie jak Twoja, może właśnie ludzie staną się w końcu bardziej "niezdyscyplinowani".
Widzę że trzeba wprowadzić przedzlotową zaliczkę debetową
Pietiapk1 pisze:Nie "brudźmy" już Tomaszowi...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
[youtube][/youtube]