Kącik posiadaczy MK3
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK3
Słaba to bedzie wyglądać jak dla mnie ringi to znak rozpoznawczy BMW wiec tam powinny pozostać
- dabus997m
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK3
Tak też sobie to uświadomiłem. Zastąpie po prostu zwykłą postojówkę białym ledem R5W
- dabus997m
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK3
Panowie czytam i czytam, ale nigdzie nie pisze jaka postojówka do projektorów. Ktoś napisał, że r5w, ale to jest od światła stopu jest wieksza. Jeszcze inna wersja to T4W na pewno nie W5W
Zwykła mała przekrecana taka jak w lampach h4(nie pamietam symbolu) z reszta wyciągnie swaja stara to zobaczysz
- kacpik800i@
- mk3 rulez
Kącik posiadaczy MK3
Cześć wszystkim, może ktoś powiem mi czy koperty/kieszonki boczków z 5d będą pasowały pod boczki 3d.
Kącik posiadaczy MK3
Siemacie, nie wiem czy jestem ślepy, bardzo możliwe bo w szukajce nie znalazłem bardzo podstawowego info a więc może ktoś by mnie poprawił albo powiedział czy w mk3 w wersjach 2/3 i 4/5 drzwi albo nawet kombi czy przednie błotniki i maska są takie same? Mam mk3 2/3 drzwi na części i mk3 4/5 drzwi do jazdy i nie wiem czy opłaca mi się zostawiać przód bo na bank go tu nie sprzedam... mieszkam w Irlandii i tutaj niemal nikt nie naprawia tak starych samochodów, dla Irlandczyków liczy się tylko rok produkcji.
Kącik posiadaczy MK3
Blotniki i maska sa takie same czy to 3 czy 5 bramek . Nawet w vento blotniki sa takie same. tylko maska inna.
Kącik posiadaczy MK3
Powitać chciałem zapytać dużo tutaj kolegów którzy w mk3 zrobili swap'a z 1.8t?
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK3
Ma ktoś schemat albo foto gdzie podłączyć wiązkę od podświetlanych kratek z dechy starego typu do Vento ?
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Najprościej bedzie sie podpiąć pod któryś z wlacznikow. Tylko trzeba wyłapać miernikiem które żyły sa od podświetlenie
- dabus997m
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK3
Pociągnij sobie kabelek 0,5 m od kratki do skrzynki bespieczników do tam gdzie są niebieskie kostki to jest + po światłach, a masę możesz do dowolnej blaszki od deski rozdzielczej.