Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- arekgroszek
- Użytkownik
- Auto: GOLF IV
- Silnik: 1.8T
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
lwlw,
Tak 1J mam tam w tematach poszukaj jak przerobić przełączniki bo to się nie różni chyba chociaż mogę się mylić brakuje jedynie je zaprogramować ale to już powoli ogarniam bo kompa już mam tylko kabel pod rs kupić
Tak 1J mam tam w tematach poszukaj jak przerobić przełączniki bo to się nie różni chyba chociaż mogę się mylić brakuje jedynie je zaprogramować ale to już powoli ogarniam bo kompa już mam tylko kabel pod rs kupić
Kącik posiadaczy MK4
No właśnie ja mam nowszy 1C0 i tu jest problem, bo nikt nie wie które komórki trzeba edytować. Przełączniki to tak samo.
Kącik posiadaczy MK4
powie mi ktos jaki jest symbol zarowki do xenona kierunkowskaz do naszych golfow?
viewtopic.php?f=89&t=450245 moja srebrna strzała;)
Kącik posiadaczy MK4
Szukam zamykania /tam gdzie wchodzi wtyczka / do ori lampy ksenonowej - prawej ,może u kogos leży niepotrzebnie .
- arekgroszek
- Użytkownik
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
gluszcz,
Ja również szukam prawej i lewej tej okrągłej jak dorwiesz to drugi w kolejce jestem
Ja również szukam prawej i lewej tej okrągłej jak dorwiesz to drugi w kolejce jestem
Kącik posiadaczy MK4
tygras pisze:powie mi ktos jaki jest symbol zarowki do xenona kierunkowskaz do naszych golfow?
Dokładnie tak - H21W.Mozgi pisze:h21w
Przykład: http://allegro.pl/zarowka-h21w-philips- ... 23295.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie, nie H5W. Jeśli już to H6W, ale to nie kierunek tylko pozycyjne.sliwa404 pisze:A nie h5w?
Przy H5W czy nawet H6W kierunki będą migać szybciej - jak przy przepalonej żarówce.
Przykład: http://allegro.pl/zarowka-h6w-osram-12v ... 37166.html" onclick="window.open(this.href);return false;
gluszcz pisze:zukam zamykania /tam gdzie wchodzi wtyczka / do ori lampy ksenonowej - prawej ,może u kogos leży niepotrzebnie
gluszcz ale chodzi Ci o ten okrągły dekielek czy może o tą "trapezowatą" klapkę, do której mocowane są startery, przetwornice i wtyczki?arekgroszek pisze:Ja również szukam prawej i lewej tej okrągłej jak dorwiesz to drugi w kolejce jestem
Bardzo możliwe, że okrągły - zdaje się nówka sztuka gdzieś mi zalega, ale musiałbym sprawdzić.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Kącik posiadaczy MK4
Kamel,
hehe zanim napisałem posta - chciałem napisać do Ciebie
Nie szukam tego okrągłego zakręcanego dekla ,tylko tej odchylanej klapy - na prawa stronę auta .
hehe zanim napisałem posta - chciałem napisać do Ciebie
Nie szukam tego okrągłego zakręcanego dekla ,tylko tej odchylanej klapy - na prawa stronę auta .
- arekgroszek
- Użytkownik
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
gluszcz popatrzę co mi tam zostało, ale klapy chyba raczej nie mam - sprawdzę wieczorkiem i jakby co dam Ci znać.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- checin
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV
- Silnik: ALH
Kącik posiadaczy MK4
Powie mi ktoś czym różnią się te dwa elementy poniżej?
Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
Kącik posiadaczy MK4
Stawiam na:checin pisze:Powie mi ktoś czym różnią się te dwa elementy poniżej?
1) kształt,
2) kolor,
3) sposób produkcji.
Co nie zmienia faktu, że swoją rolę spełni zarówno ori z S3 jak i ten czerwony