Nawigacja ADAYO CE4KC8
Nawigacja ADAYO CE4KC8
Panowie od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa Mk 5 z 2004 roku
Seryjnie mam zamontowane radio rcd 300, chciałbym wymienić je na ADAYO CE4KC8 na internecie jest wiele opinii dobrych i złych.
Czy ktoś z forumowiczów jest posiadaczem takowej stacji ? Jakieś opinie ? Czy może polecacie coś innego do max 3000 zł.
Zależy mi na możliwości wgrywania różnych map.
Seryjnie mam zamontowane radio rcd 300, chciałbym wymienić je na ADAYO CE4KC8 na internecie jest wiele opinii dobrych i złych.
Czy ktoś z forumowiczów jest posiadaczem takowej stacji ? Jakieś opinie ? Czy może polecacie coś innego do max 3000 zł.
Zależy mi na możliwości wgrywania różnych map.
Nawigacja ADAYO CE4KC8
Witam kolegę czy koniecznie musi to być ADAYO??? Ja posiadam zupełnie inną stację multimedialną z interfejsem win 8 Powiem ci że dałem dużo mniej kasy i lepiej gra i nie gubi fal fm tak jak to robi ADAYO CE4KC8, i w dodatku ma canbusa Posiadam ją 5 miesiąc i śmiga szybko aż miło, Oczywiście możesz wgrać wszystkie mapy jakie są dostępne na rynku. I co ciekawe robi niesamowite wrażenie na znajomych za sprawą nowoczesnej grafiki win8 Odświeżyłem historie i masz linka na to cudo http://allegro.pl/radio-dvd-gps-win-8-v ... 96753.html" onclick="window.open(this.href);return false; ,
Nawigacja ADAYO CE4KC8
Osobiście sądzę, że jakość map w Adayo jest kiepska i po jakimś czasie człowiek zauważa że konkurencja nie śpi. Nabyłem nowość od [url]http://www.****.eu[/url] i jest w fazie testu od 3ech miesięcy. Póki co dają radę.
[edit]Nie reklamujemy sklepów bez uzgodnienia z administracją.
[edit]Nie reklamujemy sklepów bez uzgodnienia z administracją.
Re: Nawigacja ADAYO CE4KC8
Witam,
Kolego absolutnie odradzam zakup tego radia. Zakupiłem go w ubiegłym roku i począwszy od samego radia a kończąc na sprzedawcy i serwisie to totalna porażka. Jeżeli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Pozdrawiam Damian
Kolego absolutnie odradzam zakup tego radia. Zakupiłem go w ubiegłym roku i począwszy od samego radia a kończąc na sprzedawcy i serwisie to totalna porażka. Jeżeli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Pozdrawiam Damian
-
- Nowicjusz
Re: Nawigacja ADAYO CE4KC8
Witam, Panowie szukam nawigacji do Golfa 6
Zastanawiam się nad stacją na Androidzie lub coś w stylu tego ADAYO CE4KC8 lub N-VOX
Znajomy kupił urządzenie na Androidzie ale niestety nie wyświetla czujników cofania i klimatyzacji, urządzenie notorycznie się zawiesza i trzeba je ciągle resetować, czy macie może coś sprawdzonego czym warto się zainteresować ?
Z góry dziękuję ,
Pozdrawiam.
Zastanawiam się nad stacją na Androidzie lub coś w stylu tego ADAYO CE4KC8 lub N-VOX
Znajomy kupił urządzenie na Androidzie ale niestety nie wyświetla czujników cofania i klimatyzacji, urządzenie notorycznie się zawiesza i trzeba je ciągle resetować, czy macie może coś sprawdzonego czym warto się zainteresować ?
Z góry dziękuję ,
Pozdrawiam.
-
- Nowicjusz
Nawigacja ADAYO CE4KC8
Witam, od miesiąca posiadam nawigację ADAYO CE4KC8 - urządzenie działa bardzo szybko i posiada wiele funkcji, niektóre z nich zaskoczyły kolegę z forum kiedy zobaczył wyświetlanie czujników cofania oraz klimatyzacji,:)
Mam małe porównanie do urządzenia na Androidzie które właścicielem jest Rafcio, pierwsza sprawa w ADAYO rewelacyjnie działa radio, żadnych trzasków oraz uciekania sygnału, - nawigacja działa szybciej niż można by się spodziewać, na początku miałem problemy z wyborem ścieżki ale dałem radę , co ciekawe w firmie gdzie kupiłem urzadzenie oglądaliśmy Blaupunkta Philadelphia który kosztuje 3500zł i z wyglądu , funkcje menu sa w 99% identyczne ! po miesiącu jestem mega zadowolony, w porównaniu do stacji z Androidem z przepaść w jakości dźwięku odbioru radia , prędkości uruchamiania się oraz prędkości odpalania mapy, na ciepło mapa załącza się po 2 sek !
Kolega Rafcio nagrał film porównawczy i niebawem go zamiescimy ( trzeba tylko wyciąć niecenzuralne słowa) ..podziękowania także dla osób które pomogły i zamontowały urządzenie
Mam małe porównanie do urządzenia na Androidzie które właścicielem jest Rafcio, pierwsza sprawa w ADAYO rewelacyjnie działa radio, żadnych trzasków oraz uciekania sygnału, - nawigacja działa szybciej niż można by się spodziewać, na początku miałem problemy z wyborem ścieżki ale dałem radę , co ciekawe w firmie gdzie kupiłem urzadzenie oglądaliśmy Blaupunkta Philadelphia który kosztuje 3500zł i z wyglądu , funkcje menu sa w 99% identyczne ! po miesiącu jestem mega zadowolony, w porównaniu do stacji z Androidem z przepaść w jakości dźwięku odbioru radia , prędkości uruchamiania się oraz prędkości odpalania mapy, na ciepło mapa załącza się po 2 sek !
Kolega Rafcio nagrał film porównawczy i niebawem go zamiescimy ( trzeba tylko wyciąć niecenzuralne słowa) ..podziękowania także dla osób które pomogły i zamontowały urządzenie
Nawigacja ADAYO CE4KC8
Witam, czy montując radio Adayo CE4KC8 muszę wymieniać też getaway na nowszy?