Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
krazorek, to przecież napisałem, że przepłukam układ płynem przez zalaniem ostatecznym
Kącik posiadaczy MK4
Spox.
A w jakim stanie był płyn? Bo u mnie był mętny i plackami ziemniaczanymi śmierdział... cieszę się, że wymieniłem zanim jeszcze pompa czy magiel po dupie dostały. Z tego co kojarzę to mamy z tego samego rocznika auto, a Ty już piszesz, że magiel poleciał? Ile ma najechane?
A w jakim stanie był płyn? Bo u mnie był mętny i plackami ziemniaczanymi śmierdział... cieszę się, że wymieniłem zanim jeszcze pompa czy magiel po dupie dostały. Z tego co kojarzę to mamy z tego samego rocznika auto, a Ty już piszesz, że magiel poleciał? Ile ma najechane?
Kącik posiadaczy MK4
Co do lapka to również starego Della polecam - ja mam akurat D610, też ma COM-a. Ale to jest jak ze starym samochodem - bywają bardzo zmęczone, ale jak znajdziesz w przyzwoitym stanie to będzie służył.
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
krazorek, płynu w sumie już prawie nie znalazłem w zbiorniczku ale taki brązowy dosyć. 242 tysiaki nalatane ori przelotu. Z tym, że jazda na gwincie też mocno daje po
Kącik posiadaczy MK4
Poszukiwany w wlkp. spawacz lub ktoś kto się podejmie listwy na gładko i tylnego zderzaka US
Kupię:
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
krazorek, ty się nie boj ciebie też to czeka jak każdegoto tylko kwestia czasu prędzej czy później ja jeszcze nie miałem auta na gwincie a się posypała
A z taką glebą to i tak niezły wynik że wytrzymała
A z taką glebą to i tak niezły wynik że wytrzymała
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
Robson Najpierw to należałby się pozbyć stalowych felg 15". A bardzo je polubiłem
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Kącik posiadaczy MK4
Np. u mnie by się dałocinek2004 pisze:Nie wiecie gdzie można kupić can adapter do podłączenia licznika z can w starszym aucie?
Taniej i prościej chyba znaleźć ecu z CAN'em
-
- Forum Master
-
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Zostałem wytypowany do jazdy próbnej nową fabią. Może ktoś kiedyś obdywał takie ,,wojaże''. Może opowie jak to ma niby wyglądać.
Nic już nie będzie takie same.
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Kupię turbosprężarkę ASZ/ARL, jak ktoś ma albo słyszał o jakiejś dobrej to pisać
Re: Kącik posiadaczy MK4
Ja.Krzysiek W. pisze:Zostałem wytypowany do jazdy próbnej nową fabią. Może ktoś kiedyś obdywał takie ,,wojaże''. Może opowie jak to ma niby wyglądać.
Idziesz do salonu, który wybrałeś sobie podczas rozmowy telefonicznej. Mówisz, że zostałeś umówiony na jazdę testową. Następnie ktoś z recepcji salonu zaprowadzi Cię do osoby, z którą będziesz przeprowadzał jazdę testową. Jest to normalny pracownik salonu, który na co dzień zajmuje się doradztwem i sprzedażą samochodów. Dajesz dowód osobisty i prawo jazdy. Wypełniasz jakiś tam papier dotyczący przepisowej jazdy oraz przetwarzania danych osobowych. Pracownik idzie po kluczyki i DR. Wsiadasz do samochodu, ustawiasz sobie wszystko pod siebie. Pracownik mówi Ci co to za wersja wyposażenia samochodu, co wchodzi w skład innych wyposażeń. Takie ogólne info o samochodzie. Rozpoczynasz jazdę - kierujesz oczywiście Ty, ale trasę wyznacza Ci pracownik. Trasa nie trwa godzinę, tylko jakieś 20-30 minut. Ja na początku powiedziałem, że samochodu nie kupię, bo mnie nie stać, a zaproszenie na jazdę próbną przyjąłem z hobbystycznymi zamiarami. Gdybym pewnie był normalnym klientem to trasa mogła by trwać dłużej i wyjechałbym dalej na ekspresówkę.
Ogólnie byłem zadowolony, fajnie się jest przejechać nowym autkiem. Ja jechałem Fabią III z silnikiem 1.2 TSI 90KM i jest na prawdę spoko.
Using Tapatalk
Kącik posiadaczy MK4
Paviarotti, sypła się czy poprostu more power ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...