Sznureczek od podnoszenia półki.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Heja. Banalna rzecz. Gdy otwieramy bagażnik, półka powinna się podnosić równo z klapą za sprawą dwóch sznureczków. No właśnie, nie mam ich. Chciałbym sobie dorobić takowe, ale chcę znać długość oryginalnego. Jakiej więc są długości? Pomoże ktoś? A może ma ktoś na handel? Dzięki
Kupowałem kiedyś w sklepie motoryzacyjnym za 6zł/szt. Zapytaj powinni bez problemu znaleźć
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzięki, pojeżdżę i popytam, choć już wyobrażam sobie te spojrzenia sprzedawców "co on pierd%$#?"
prockenzie, a może szrot odwiedź jakiś takie duperele to za darmo Ci dają
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Sznureczek od podnoszenia półki.
Tak, tylko problem znaleźć... odwiedziłem już sporo szrotów w okolicy i pupa, golfów prawie ni ma... dwa mk2, po sznureczkach ani śladu.Diax pisze:prockenzie, a może szrot odwiedź jakiś takie duperele to za darmo Ci dają
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
Idz do motoryzacyjnego podaj numer oryginału 1H6863447 i masz. W intercars jest po 4.22zł a ten sznureczek jest gumowy Mogę Ci zmierzyć długość ewentualnie.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzięki wielkie, mają w intercars. 26zł za 5 sztuk, na sztuki nie sprzedają.marcinek84 pisze:Idz do motoryzacyjnego podaj numer oryginału 1H6863447 i masz. W intercars jest po 4.22zł a ten sznureczek jest gumowy Mogę Ci zmierzyć długość ewentualnie.
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
Gdzieś muszą mieć na sztuki albo w parach bo po 5 to idiotyzm jak dla mnie
Pierwsza PNka na BLOSie?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
biorę z kumplem po 2 i jedna dla tego, kto zgubi albo rozdupcymarcinek84 pisze:Gdzieś muszą mieć na sztuki albo w parach bo po 5 to idiotyzm jak dla mnie
- Radzio0018
- Użytkownik
Ja bez problemu dostałem jedną sztukę firmy Topran bodajże za 5 zł w sklepie z częściami typowo do samochodów grupy VAG. Zamiennik bo zamiennik, ale minęły ze 2 lata a nadal działa jak powinien a jeszcze do niedawna w półce miałem osadzone dosyć duże głośniki.
Hej
mi się właśnie urwała ta gumka, która jak się okazało nazywa się wieszakiem do półki bagażnika. Bez problemu 2 szt od razu kupione na znanym serwisie aukcyjnym za 10,50 z przesyłką włącznie. Można sobie poszukać, zapewniam, że jest.
mi się właśnie urwała ta gumka, która jak się okazało nazywa się wieszakiem do półki bagażnika. Bez problemu 2 szt od razu kupione na znanym serwisie aukcyjnym za 10,50 z przesyłką włącznie. Można sobie poszukać, zapewniam, że jest.