Uwaga Uwaga Zlot R/GTI Bałtów 2015
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Uwaga Uwaga Zlot R/GTI Bałtów 2015
Programy w łyżki wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
karpi78, a łyżkę mamy już zakupioną ??
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Pietiapk1 myślę że już czas zacząć bardziej określać termin - chyba że już jest ustalone a gdzieś mi przeleciało
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jestem...
Pomimo usilnych prób z mojej strony (chęć ofiarowania łapówki, seksu oralnego, itd.) nie udało mi się zaklepać terminu 25-27 IX, chyba, że ktoś zrezygnuje w połowie sierpnia, bo wtedy zaczynają się zaliczki.
Zostaje termin 2-4 X.
Mam nadzieję, że wszyscy zaakceptują, łącznie z Tobą Jareczku...
Mamy jeszcze trochę czasu. Zaliczki będę zbierał od połowy sierpnia do końca miesiąca, gdyż na początku września muszę podać ostateczną liczbę osób.
P.S. Sprawa, która mi jeszcze dodatkowo spędza sen z powiek to brak możliwości nocowania z pieskiem, kotem.
Prośba do Rybaka, Lewka, Karpiego (o innych nie wiem, chyba, że flintę Kulona traktujemy jako dzikiego zwierzaka )
Uruchomcie rodziców, teściów, rodzinę... Może uda Wam się zostawić pupila na te parę dni.
Pomimo usilnych prób z mojej strony (chęć ofiarowania łapówki, seksu oralnego, itd.) nie udało mi się zaklepać terminu 25-27 IX, chyba, że ktoś zrezygnuje w połowie sierpnia, bo wtedy zaczynają się zaliczki.
Zostaje termin 2-4 X.
Mam nadzieję, że wszyscy zaakceptują, łącznie z Tobą Jareczku...
Mamy jeszcze trochę czasu. Zaliczki będę zbierał od połowy sierpnia do końca miesiąca, gdyż na początku września muszę podać ostateczną liczbę osób.
P.S. Sprawa, która mi jeszcze dodatkowo spędza sen z powiek to brak możliwości nocowania z pieskiem, kotem.
Prośba do Rybaka, Lewka, Karpiego (o innych nie wiem, chyba, że flintę Kulona traktujemy jako dzikiego zwierzaka )
Uruchomcie rodziców, teściów, rodzinę... Może uda Wam się zostawić pupila na te parę dni.
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
No a jak? Dzik straszny...Pietiapk1 pisze:flintę Kulona traktujemy jako dzikiego zwierzaka
Pytanie: a rybki w akwarium mogę zabrać?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
No to Rybaka nie wpuszczą tam. Całe stado dzikiego zwierza chce zabrać; suma, węgorza, sandacza...zlos pisze:No a jak? Dzik straszny...Pietiapk1 pisze:flintę Kulona traktujemy jako dzikiego zwierzaka
Pytanie: a rybki w akwarium mogę zabrać?
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Oczywiście,będą pierwszej świeżości W trymiga je obrobię na kolacyjke,tylko żeby miały troszkę masy mięśniowej,aby filet wyszedł pierwej jakościzlos pisze:Pytanie: a rybki w akwarium mogę zabrać?
Smuteczek... tak lubisz męskie spotkania z kobietą na ramieniuKoVal pisze:dlatego jadę bez swojej kobiety
A ja zaproszę Wietnamczyków to jakąś pycha psinę zrobią na grilluRybak pisze:W trymiga je obrobię na kolacyjke
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Prędzej na tym grillu znalazłby się kawał wyrwanego zadu Wietnamczykazlos pisze:A ja zaproszę Wietnamczyków to jakąś pycha psinę zrobią na grillu
"Co Cię nie zabije to Cię wzmocni"Zaczynam sie bać
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',