Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Zamieniałem i nie miało to znaczenia. Hmm wydaje mi się że to bez różnicy czy stałe 12V czy po światłach no ale będę próbował. Jeszcze dostałem podpowiedź że na pokrętło też muszę dać masę bo inaczej nie zadziała
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
no bez...ale piszę Ci jak jest fabrycznieMozgi pisze:Hmm wydaje mi się że to bez różnicy czy stałe 12V czy po światłach no ale będę próbował
no oczywiście że masa musi być, na pinie nr 1Mozgi pisze:eszcze dostałem podpowiedź że na pokrętło też muszę dać masę bo inaczej nie zadziała
Re: Kącik posiadaczy MK4
Właśnie nic na to nie wskazuje, na belce itp. żadnych śladów po czujnikach poziomowania, wtyczki wyglądają na ori 10 pinowe, widocznie taki golas.Mattpl pisze:A nie było tam przypadkiem wcześniej ksenonów?
Kącik posiadaczy MK4
Masz pewnie samochód z USA, co?
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
- damian_piaski
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Panowie, montował Ktoś z Was chińską miskę olejową?
Wrzuć na luz i spójrz na to z lotu ptaka ;)
Kącik posiadaczy MK4
Damian Miałem raz Topran'a. W InterCars'ie jakoś 140 i drugi raz bym nawet na to ne spojrzał... Zniszczyłem ją po spotkaniu z ziemią na polnej drodze. (wcale nie było mocne uderzenie - jechałem 10-15 km/h o może i nie to). Druga sprawa ze spustem: dokręcisz za lekko - cieknie, za mocno - po dwóch wymianach oleju nie masz gwintu... Ogólnie jak weźmiesz to w rękę to jest dużo lżejsze od ori.
Jak chcesz coś dobrego to używka albo szukaj zamiennika JP Group. To jest duński producent. Miska cięższa od oryginału. Powiedziałbym wręcz lepsza. Jak kupowałem to kolo za używkę i za ten zamiennik chciał 200. Więc nie miałem dylematu...
Jak chcesz coś dobrego to używka albo szukaj zamiennika JP Group. To jest duński producent. Miska cięższa od oryginału. Powiedziałbym wręcz lepsza. Jak kupowałem to kolo za używkę i za ten zamiennik chciał 200. Więc nie miałem dylematu...
Re: Kącik posiadaczy MK4
Czyli to, że nie masz regulacji wysokości świecenia reflektorów jest normalne i nie ma tam żadnej rzeźby.Mozgi pisze:Zgadza sięCraash pisze:Masz pewnie samochód z USA, co?
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
- marcinnxtdi
- Użytkownik
Kącik posiadaczy MK4
http://allegro.pl/licznik-zegary-vw-bor ... 92078.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paviarotti
- Lord GTI