Michał_1977 pisze:Benzyna jest do mycia części Ulubione stwierdzenie !
Pozdrawiam.
Moderator: G0 Karcio
Michał_1977 pisze:Benzyna jest do mycia części Ulubione stwierdzenie !
Już Ty mi tu nie pitol i fermentu nie wprowadzaj. Jeszcze rok,czy 2 lata temu każdemu doradzałeś kupno auta z klekotem,czy swapa na klekota. Później włożyłeś bratu turbobenzynę do Corrado i już nagle zmiana poglądów....slawko333 pisze:w takim aucie powinna być turbo benzyna z potencjalem
Podoba mi się podejście do tematuMichał_1977 pisze:Za chiny ludowe,powiadam Ci ja! Jak już,to mocne TDI i tyle w temacie.
Jedyna benzyna u mnie,to ekstrakcyjna w kanisterku
Michał_1977 pisze:Przespałem się z problemem,wziąłem pod uwagę wszelkie-przeciw i stwierdziłem,że dach pójdzie do żyda.
sam widzisz ludzie się zmieniają,Michał_1977 pisze:Jeszcze rok,czy 2 lata temu każdemu doradzałeś kupno auta z klekotem,czy swapa na klekota.
nigdy nie mow nigdyMichał_1977 pisze:Jedyna benzyna u mnie,to ekstrakcyjna w kanisterku
Nie,Komar nie angoli.Co do rurek,to Stasio mi poprzerabia/podorabia tak jak będę chciał i będzie git.slawko333 pisze:mysle ze nie jest to angol
No właśnie jeszcze nie wiem. Będę miał w łapach panel,to pokombinuję,może nawet na dole,tam gdzie jest popiołkamarcinas1983 pisze:gdzie będziesz planował wsadzić panel klimatronika?? W fabrycznym miejscu jak to jest w mk2?
Się wie i od tego mam Ciebieslawko333 pisze:z mk4 to nie do końca takie p&p
To niech sprawdzi czy mu się zmieści sprężarka i chłodnica + ile będzie cięciaslawko333 pisze:na samym początku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 100 gości