Krótkie pytanie, krótka odpowiedź
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Re: Krótkie pytanie, krótka odpowiedź
Valetpro dionysous. Do wnętrza juz średnio...
Wysłano z mojego G4S
Wysłano z mojego G4S
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
+1piter007i pisze:Valetpro dionysous. Do wnętrza juz średnio...
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
bart1337
Najlepiej położyć powłokę do plastików na zewnątrz i masz spokój na dłuuugo. Polecam Gyeon trim. Bardzo wydajny.
Najlepiej położyć powłokę do plastików na zewnątrz i masz spokój na dłuuugo. Polecam Gyeon trim. Bardzo wydajny.
witam. panowie doradźcie mi jaki wosk nałożyć na czarny lakier (LC9Z VW). żeby wydobyć głębię koloru i połysk
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
PB Red, DJ Purple Haze lub maszyną politura PB BlacK Hole. Na BH możesz położyć wosk PB Red. Mega efekt tyle, że raczej na 2-3 tygodnie .
dzięki wielkie, auto i tak jest polerowane przynajmniej raz w miesiącu, i więcej stoi niż jeździ
-
- Użytkownik
Zeby "muchi" mialy sie w czym przegladac
ALH -> seria 98,1KM/225Nm -> soft 122,2KM/290,5Nm -> 0,205 & korekta 142,5KM/319Nm
Albo kolega myli pojęcia i woskowanie z polerowaniem sie pomyliło.
Robić korektę co miesiąc mija sie z celem, chyba ze ktoś lubi jak mu podkład przebija
Robić korektę co miesiąc mija sie z celem, chyba ze ktoś lubi jak mu podkład przebija
Czy na świeżo położony lakier przed woskowaniem (Megs NXT Tech Wax 2.0) używać jakiegokolwiek cleanera czy jest to zbędne?
Jeśli lakiernik przeleciał fareclą to lepiej cleanera użyć. Albo umyj płynem do naczyń i zobacz czy wszędzie jest idealna tafla wody na lakierze.
To nie ten typ lakiernika ;P ale dzięki za odpowiedź. położyłem wosk bezpośrednio. zdam relację po pewnym czasie
- Zero_Gravity
- Użytkownik
Co zrobić? Kilka wgnieceń punktowych zafundowanych przez sarnę, znajdujących się jakieś 4-5cm pod listwą drzwi kierowcy?