Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
To jest to przebieg to nie wszystko ale nie wszyscy maja takie podejście jak my polak chce byc oszukiwany i chce widzieć na liczniku Maly przebieg nie ważne jaka jest historia auta..,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ta magiczna granica to 200000.
Dalej już statystyczny Polak nie podejdzie do auta.
Zgadzam się z Karpim, chcemy być oszukiwani.
Dalej już statystyczny Polak nie podejdzie do auta.
Zgadzam się z Karpim, chcemy być oszukiwani.
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ostatnio znajomy kupił Passata cc przebieg 360tys, a środek jak nowy zero zużycia... Inny znajomy ma przebieg 320tys w a4 b6 z 2004r i identycznie wóz praktycznie w ogóle nie zużyty... Tak samo pod maską wszystkie spinki itp.
Rapix pochwal się co to za GTI pojawiło się u Ciebie w garażu?
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
białe 5d z 2013r. z przebiegiem 16tys w dsg mk6
plus kilka modów na początek drobnych nie długo wrzucę jakieś fotki i opiszę więcej
plus kilka modów na początek drobnych nie długo wrzucę jakieś fotki i opiszę więcej
gratki... czekamy na fotobiałe 5d z 2013r. z przebiegiem 16tys w dsg mk6
http://allegro.pl/vw-golf-v-r32-v6-4x4- ... l#imglayer" onclick="window.open(this.href);return false;
Panowie wiemy coś o nim ?
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
to ten ze swidnicy..wczesniej byl z warszawy bodajze..kilka stron wczesniej byl opisywany.karpi78 pisze:Panowie wiemy coś o nim ?
Pamietam te kamerke cofania w tablicy rejestracyjnej z tylu ->strona 174
http://archiwumallegro.pl/golf_v_r32_ka ... 31421.html
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Czyli był uszkodzony, ma ktoś może przypadkiem zdjęcia jak mocno? W ogłoszeniu już ich nie ma
To mój Golf.
Niestety nie posiadam zdjęć jak mocna była kraksa. Kiedyś zadzwonił do mnie przemiły Pan który mnie straszył jakie to auto jest straszne itd itd, twierdził że krążą o nim mity na forach. Twierdził, że posiada zdjęcia auto po wypadku, miał mi je wysłać ale niestety ich nie otrzymałem. Takim sposobem znalazłem się na forum.
W każdym razie lewy tylny narożnik był naprawiany (szpachlowany, malowany) oraz samochód uczestniczył w zderzeniu parkingowym (wgnieciony błotnik, zastąpiony używanym w kolorze, zbita lampa, porysowany zderzak)
Przy zdjętych kołach, hamulcach poprawiałem, kompletowałem niedoróbki które drażniły moje oko (np tarcza kotwiczna, braki w plastikowych zatyczkach, śróbkach). Trafiłem także na zerwany odpowietrznik hamulca, który jakiś magik skleił..... Ludzie mają genialne pomysły
Sprzedaje, dlatego, że w planach jest powiększenie rodziny. Teraz choruje na brak czasu, co będzie za rok?
Niestety nie posiadam zdjęć jak mocna była kraksa. Kiedyś zadzwonił do mnie przemiły Pan który mnie straszył jakie to auto jest straszne itd itd, twierdził że krążą o nim mity na forach. Twierdził, że posiada zdjęcia auto po wypadku, miał mi je wysłać ale niestety ich nie otrzymałem. Takim sposobem znalazłem się na forum.
W każdym razie lewy tylny narożnik był naprawiany (szpachlowany, malowany) oraz samochód uczestniczył w zderzeniu parkingowym (wgnieciony błotnik, zastąpiony używanym w kolorze, zbita lampa, porysowany zderzak)
Przy zdjętych kołach, hamulcach poprawiałem, kompletowałem niedoróbki które drażniły moje oko (np tarcza kotwiczna, braki w plastikowych zatyczkach, śróbkach). Trafiłem także na zerwany odpowietrznik hamulca, który jakiś magik skleił..... Ludzie mają genialne pomysły
Sprzedaje, dlatego, że w planach jest powiększenie rodziny. Teraz choruje na brak czasu, co będzie za rok?
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
Jak byl do sprzedazy w warszawie mial uszkodozny delikatnie naroznik przedni ( o ile dobrze pamietam ) od storny kierowcy. Delikatnie pognieciony blotnik. Lampa nie byla rozbita.
Sprzedajcy ze Swidnicy oferowal juz naprawione auto. Nadkole bylo juz cale. Sprzedawal je o ile pamietam jako bezwypadkowe. Czy sprzedajcy z Warszawy naprawial go juz wczesniej czy kupil go jeszcze bardziej rozbitego tego nie wiem.
Na pewno bylo gdzies tutaj opisane. Ja tez mialem jego zdjecia ale padl mi dysk na ktorym je zapisalem Link do tej aukcji allegro pewnie tez byl gdzies tutaj wklejony, wiec w archiwum pewnie cos sie odnajdzie.
Sprzedajcy ze Swidnicy oferowal juz naprawione auto. Nadkole bylo juz cale. Sprzedawal je o ile pamietam jako bezwypadkowe. Czy sprzedajcy z Warszawy naprawial go juz wczesniej czy kupil go jeszcze bardziej rozbitego tego nie wiem.
Na pewno bylo gdzies tutaj opisane. Ja tez mialem jego zdjecia ale padl mi dysk na ktorym je zapisalem Link do tej aukcji allegro pewnie tez byl gdzies tutaj wklejony, wiec w archiwum pewnie cos sie odnajdzie.
______LET's GOLF______
Ta erka była w gazie Nie mogl jej sprzedac i gaz wymontował Jeszcze z tego co pamiętam to cała malowana byla i lakier z progów odpadal, pamiętam nawet kiedyś o nią dzwoniłem , była w rękach kilku handlarzy. Pewnie powiecie ze powinien miec wbite w karte pojazdu ale mozna wyrobic wtórnik i tej informacji juz nie bedzie
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie