Panowie dziś wykonałem sobie elegancki strzał w oba kolana na raz....
Wyjazd z garażu i przyhaczenie przewodem paliwowym skończyło się przerwaniem go na pół
sęk w tym że przy "klinie" Przewody miałem puszczone >> podłużnica i dopiero wychodził pod autem .. temat jest taki jak inaczej upchnąć ten przewód od komory do pompy.. albo jakim sposobem ponownie przeciągnąć go podłużnicą aż pod auto
Pozdrawiam i czekam na pomoc
1.9 AAZ Przewody paliwowe
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Chomikowi przywiąż sznurek do nogi i niech idzie na drugą stronę,później sznurkiem przewodyGreeNMK2 pisze:jakim sposobem ponownie przeciągnąć go podłużnicą aż pod auto
Poważniej-jeśli masz któryś przewód w podłużnicy,to możesz przymocować nowe do niego i wyciągając stary,wciągniesz nowy.
Jeśli nie masz już żadnego,to drut pół stalowy trzeba przepchnąć podłużnicą i zrobić j/w napisałem.
Czyli zderzak itd do zrzucenia, jest jeden przewód ale on jest już wrzucony jak trzeba, Pompa > pompa.. teraz z tym drugim gumowym trzeba kombinować, bo ten co zerwałem był plastikowy ...