Uwaga Uwaga Zlot R/GTI Bałtów 2015
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
dzięki za spotkanie
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Re: Uwaga Uwaga Zlot R/GTI Bałtów 2015
Dziękuję wszystkim za przyjazd. Reklamacji nie przyjmuję.
Niestety, ale musimy zrobić dopłatę po 100zł od łebka za pogodę. Dzięki Ci Matko Naturo...
Do następnego... chyba na Mazurach
Niestety, ale musimy zrobić dopłatę po 100zł od łebka za pogodę. Dzięki Ci Matko Naturo...
Do następnego... chyba na Mazurach
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Ja tez nie mogę jeść, a o alkoholu to mogę pomarzyć przez miesiąc. Z wódka to jest standard, nie ma lampki w głowie i kończy sie zawsze tak samo. Mimo ze zrobiłem kuuuupe kilometrów żeby tam być 24h, a co niektórzy pukali sie w głowę, to nie żałuje i czekam na powtórkę za rok.
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jak do tego doszło nie wiemBulikowy pisze:Odkąd wróciłem ze zlotu, nie mogę jeść, nie mogę spać...
R-Gruppe o sobie dała znaćKoVal pisze:Jak do tego doszło nie wiemBulikowy pisze:Odkąd wróciłem ze zlotu, nie mogę jeść, nie mogę spać...
fota piękna - taka rodzinnakarpi78 pisze:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
Ta... chyba rodzina białych niedzwiedzi polarnych polujących na niebieską fokę w środku...fota piękna - taka rodzinna
Wyjątkowo to się czuł KoVal jak się obudził w sobotę rano...hihi przynajmniej wyjątkowo się czułeś
Kowala to ja podziwiam, wyglądałem podobnie rano, i dopiero w niedziele rano wróciłem do życia, a Jemu przez cały dzień dopisywał zajebisty humor .
Pietia, patrz na to inaczej - zostałeś otoczony przez auta służbowe.
Pietia, patrz na to inaczej - zostałeś otoczony przez auta służbowe.
https://www.facebook.com/groups/624815594225231/" onclick="window.open(this.href);return false;sliwa404 pisze:Coś wiadomo na temat zdjeć?