Golf R 3 drzwiowy a system Keyless Access
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Koledzy chciałem zapytać czy zamawiał ktoś z Was ostatnio erke 3D z Keyless Access.
Auto zamówiłem w tamtym tygodniu, wczoraj dzwonili do mnie z salonu, że dostali z fabryki informacje że do 3 drzwiowej wersji nie można dołożyć Keyless Access. Miał ktoś z Was tak?
Auto zamówiłem w tamtym tygodniu, wczoraj dzwonili do mnie z salonu, że dostali z fabryki informacje że do 3 drzwiowej wersji nie można dołożyć Keyless Access. Miał ktoś z Was tak?
Re: Golf R 3 drzwiowy a system Keyless Access
Ja mam fabryczny keyless w 3D, wprawdzie Mk VI, ale zapomnieli jak się to montuje?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Co najśmieszniejsze w 5D keyless działa tylko na przednie drzwi i klapę bagażnika, więc brak możliwości montażu w 3D kompletnie mnie zdziwił.
Moim zdaniem to głupota, że nie ma czujników w tylnych drzwiach. W passacie B7 mam i nie trzeba najpierw dotykać przednich drzwi, a potem otwierać tylnych gdy się coś z tylu chce położyć...
Moim zdaniem to głupota, że nie ma czujników w tylnych drzwiach. W passacie B7 mam i nie trzeba najpierw dotykać przednich drzwi, a potem otwierać tylnych gdy się coś z tylu chce położyć...
Podbijam, że strasznie mnie to wk..wia. Głaszczesz tą tylną klamkę i nic. Może połączyli to razem z połową pakietu Ambiente
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
MistrzPietiapk1 pisze: Może połączyli to razem z połową pakietu Ambiente
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Tak samo miałem w Octavii RS. Myślałem, że to specyfika podejścia VW do Skody, ale widzę że nie tylko.myszu pisze:Co najśmieszniejsze w 5D keyless działa tylko na przednie drzwi i klapę bagażnika
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
u Lewego w Audi 8VS3 przycisk na tylnej klamce jest i też nie działa.
Jednak brak możliwości keylessa w 3D to moim zdaniem bzdura.
Jednak brak możliwości keylessa w 3D to moim zdaniem bzdura.
dzisiaj potwierdziłem informacje, od 6.10.2015 do wersji 3 D nie ma możliwości dokupić keyless access.
zwariowali w tym vw ...
zwariowali w tym vw ...
Żenujące...
Wieśwagen. Abstrakcyjne podejście. Szkoda, że nikt nie potrafi wytłumaczyć dlaczego tak, a nie inaczej.
2015 - ... Mocy przybywaj?