Taa, skąd ja to znam... Są rzeczy ważne i ważniejsze, prawda? Jego zielona czteronoga pięknie lśni pod domem... A ja gotuję!SylVWia pisze:Ktoś z Twoich bliskich facetów jest golfowym maniakiem?
Tak, tutaj możesz ponarzekać, że znów kupił coś dla swojej czteronogiej zamiast bukietu kwiatów.
Matki, żony i kochanki - czyli jak żyć z VW Maniakiem
Re: Matki, żony i kochanki - czyli jak żyć z VW Maniakiem
mój się zaraził golfem, też chce IV, ale Vr6 - jak żyć? Będziemy mieć 3 golfy!
Hehe to nieźle będziecie się bić o garaż vr6... no no... Jak to facet, musi mieć lepsze
póki co, to tylko ja mam garaż panieński jeszcze
Mój Stary jeździ Seatem i nie rozumie mojej miłóści do Golfa
Szukaj odpowiedzi na pytania na portalu viqo.pl
Może nie wie że seat to też vag uświadom go!Ptaszynka pisze:Mój Stary jeździ Seatem i nie rozumie mojej miłóści do Golfa
No to rewelacja czyli razem w garażu spędzacie czas, czy jeszcze jakieś inne wspólne pasje podzielacie?
Wysłanie mobilne
Wysłanie mobilne
Ja kupiłam alkomat! teraz "męskie spotkania" jak mają to testują kto lepszyremomarket pisze:Mój facet niedługo ma urodzinki i zastanawiam się co najbardziej by go ucieszyło.. Oczywiście coś związanego z autkiem Pomożecie?
dynia8, świetny pomysł! Fajny gadżet i jaki "odpowiedzialny"
Ostatnio modne są różnego rodzaju "aktywne" upominki no. jazda sportowym autem, przeloty balonami i inne takie. Próbowałyście już coś takiego? Mnie trochę zniechęca cena, bo moim zdaniem trochę za drogo jak na stosunkowo krótką zabawę.
Ostatnio modne są różnego rodzaju "aktywne" upominki no. jazda sportowym autem, przeloty balonami i inne takie. Próbowałyście już coś takiego? Mnie trochę zniechęca cena, bo moim zdaniem trochę za drogo jak na stosunkowo krótką zabawę.
O taim niewzejście myslałam dla ojca, ale nie wiem czy jazda ferrari dla faceta 55+ jest wskazane Dopiero co przechodził kryzys wieku średniego, kupił nowe auto i hmmm no nie wiem co mu kupić Ojciec jest minimalistą i wszystko co mu potrzebne to ma. Nie wiem już co mu kupić pod choinkę
Podziwiam Cię, że już myślisz o prezentach gwiazdkowych... Ja jak co roku, tak i pewnie w tym wszystko na ostatnią chwilę będę kupować.
A dla taty może coś spokojniejszego - jakiś lot balonem może? Wszystko zależy od tego czym się interesuje, co lubi. A może jakąś dobrą książkę i porządne cygaro?
A dla taty może coś spokojniejszego - jakiś lot balonem może? Wszystko zależy od tego czym się interesuje, co lubi. A może jakąś dobrą książkę i porządne cygaro?
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Co do cygar kiedyś puffałam razem ze swoim o smaku grapefruitu Usta słodkie są po tym, generalnie zabawa długa, palone na dwóch dobre 45 minut
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
Nie ma takiej opcji,zawsze jest jeszcze coś w zanadrzu
A mi się wydawało że lepiej żeby tą pasją był VW Golf niż kobiety.