Zmiana zapalniczki na nową
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Mam pewien problem z zapalniczką. Niestety mi nie działa ani sama zapalniczka ani podświetlenie. Sprawdzone zostały bezpieczniki. No więc zakupiłem nową, wyjąłem wszystko tylko teraz mam problem z wyjęciem samej zapalniczki z "podstawki" i włożeniem tam nowej. W jaki sposób mogę to zrobić?
Wyjąć czerwoną a włożyć zieloną
Wyjąć czerwoną a włożyć zieloną
jakby to wytłumaczyć tam masz takie wciski które trzeba wdusić i wyjdzie wtedy
Tylko czy to ma całe wyjść? Czy najpierw wkład zapalniczki a później czerwony/zielony plastik?
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
ViruS001, musisz wyjąć całą popielniczkę , na samej ori zapalniczce jest nasunięta oprawka z żaróweczką , bez zdemontowania żaróweczki nie wyciągniesz pozostałych elementów
- bandit_600
- Ma gadane
- Kontakt:
Wyjmujesz miejsce na hmm popiół z papierosa ,pod tym pojemnikiem masz śrubę torx i po odkręceniu tej śruby cofasz cały element s stronę silnika i wyciągasz całość.
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
viewtopic.php?t=29732" onclick="window.open(this.href);return false;
znalazłem poradę jak się to robi chociaż dotyczy MK III , to zapalniczki są dalej takie same
znalazłem poradę jak się to robi chociaż dotyczy MK III , to zapalniczki są dalej takie same
Poradziłem sobie Dziękuję za rady ale jakoś się udało wymienić wszystko I działa jak należy
@bandit z tym to bez problemu sobie poradziłem chodziło mi o sam ten element zapalniczki ale dziękuję!
@majsterheniek dziękuję za poradę z oprawką Przydała się
Stawiam!
@bandit z tym to bez problemu sobie poradziłem chodziło mi o sam ten element zapalniczki ale dziękuję!
@majsterheniek dziękuję za poradę z oprawką Przydała się
Stawiam!
Panowie, troszkę nie na temat,
Wyjąłem popielniczkę i jakimś cudem zdjąłem także przykrywkę popielniczki, jak ją zamontować?
Nie wiem czy nic mi czasem nie wypadło, bo na prawdę nie mam zielonego pojęcia jak to założyć, żeby się odsuwało
Mam tylko popielniczkę i tą przykrywkę- czegoś brakuje?
Wyjąłem popielniczkę i jakimś cudem zdjąłem także przykrywkę popielniczki, jak ją zamontować?
Nie wiem czy nic mi czasem nie wypadło, bo na prawdę nie mam zielonego pojęcia jak to założyć, żeby się odsuwało
Mam tylko popielniczkę i tą przykrywkę- czegoś brakuje?
Pokrywę się wsuwa ... idzie po prowadnicach ... zdemontuj całość i załóż pokrywę ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Mam wyjęte wszystko na biurku, ale jakby mi czegoś brakowało, daje zdjecia, żebyście zobaczyli czy niczego nie brakuje:
a wiec panie brakuje ci całej prowadnicy na którą powinno się wsunąć ten element z 3 i 4 zdjęcia.