Właśnie też miałem o tym pisać Ustawione tak żeby w razie wojny gangów cię nie postrzelili (schowany za słupeczkiem) ? Nieźle ci się ten SBek odpycha, ciekawe czy dałbym rady 1Z na wtryskach afn i po programie ?marczello23 pisze:człek, Co Ty masz z tym siedzeniem, spisz na nim w trakcie jazdy ? Chyba, że to na potrzeby filmu zrobione
MK2 SB 105.9 KM vs. MK2 PF 107KM FILM
- xxxGlaDxxx
- ...
Re: MK2 SB 105.9 KM vs. MK2 PF 107KM FILM
predzej czy poźniej koniecznie chce z Toba stana na kresce . . a z tym PF-em jeszcze bardziej
- GTI EDITION -
No przecież napisałem, że mam pęknięty stelaż i mi się oparcie składa gdy mocniej przycisnęxxxGlaDxxx pisze:Właśnie też miałem o tym pisać Ustawione tak żeby w razie wojny gangów cię nie postrzelili (schowany za słupeczkiem) ? Nieźle ci się ten SBek odpycha, ciekawe czy dałbym rady 1Z na wtryskach afn i po programie ?marczello23 pisze:człek, Co Ty masz z tym siedzeniem, spisz na nim w trakcie jazdy ? Chyba, że to na potrzeby filmu zrobione
Jak jestes z okolicy to zapraszam na ćwiartkę ;d
ok,to może zrobię w końcu tego GOV-aCIENKII pisze:predzej czy poźniej koniecznie chce z Toba stana na kresce . . a z tym PF-em jeszcze bardziej
skąd jesteś?
z Nowej Soli . . . nie wiem dlaczego ubzduralem sobie ze jestes z Zielonej Góry ;/
specjalnie nagralem kolejny film jak jeździ moje GTI i mysle ze ze Twoj diesel nie dał by rady ogladnij ocen i powiedz co o tym myslisz
" onclick="window.open(this.href);return false;
specjalnie nagralem kolejny film jak jeździ moje GTI i mysle ze ze Twoj diesel nie dał by rady ogladnij ocen i powiedz co o tym myslisz
" onclick="window.open(this.href);return false;
- GTI EDITION -
- marczello23
- Mały gagatek
CIENKII, wydaje mi się, że mój diesel by dał rade
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=395700" onclick="window.open(this.href);return false; (mój srebrny parch)
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Fajnie i jeszcze lepiej ze jest filmik tylko szkoda ze kolega z PF'a nie nagrywał bo by było lepiej widać
ładnie Ci dieselek idzie
ładnie Ci dieselek idzie
marczello23,
seryjne AFN-y bez przelotów i innych modow zazwyczaj robie , nie duzo ale zostaja w tyle . .
ale tak ogólnie to ciekaw jestem opini człeka, bo ma shamowane auto i film tez ma nagrany jak sie jego maszyna rozpedza
z moich kosmicznych obliczen wychodzi ze od 0-170 jestem ok 3 sekundy szybszy . .
i szczerze gratuluje wyniku na hamowni bo to bardzo ładny wynik . . mogłbys kolego jeszcze nagrac film jaka tam z tyłu zasłona zostaje jak ,,odchodzisz'' ?
z Twoim pewnie bym dostal . . z seryjnym AFN-em na przelocie , oczywscie sport zawias niska opona itp od 0-200 łeb w łeb ani cm do przodu ani do tyłuCIENKII, wydaje mi się, że mój diesel by dał rade
seryjne AFN-y bez przelotów i innych modow zazwyczaj robie , nie duzo ale zostaja w tyle . .
ale tak ogólnie to ciekaw jestem opini człeka, bo ma shamowane auto i film tez ma nagrany jak sie jego maszyna rozpedza
z moich kosmicznych obliczen wychodzi ze od 0-170 jestem ok 3 sekundy szybszy . .
i szczerze gratuluje wyniku na hamowni bo to bardzo ładny wynik . . mogłbys kolego jeszcze nagrac film jaka tam z tyłu zasłona zostaje jak ,,odchodzisz'' ?
- GTI EDITION -
^hm.., ok a jaką masz oponę?
jeżeli porównujesz ten filmik do Twojego to weź pod uwagę że jadę z ponad 90 kilogramowym pasażerem i że tak powiem gorącym intercoolerem , przypałowany stał jakiś czas na zapalonym silniku i nie zdążył się schłodzić przed wyścigiem wieczorem jak jest chłodno to całkiem inna jazda.
Ok jak dorwę aparat, (może dzisiaj) to nagram licznikowe 200 i z tyłu jak chmurkę puszcza. Wszystkie filmiki co mam w profilu to na 1bara były i szerokim kapciu, teraz jest 1.2b. Nie mówię zebym wygrał lekko z Twoim akurat pf-em ale nie sądzę żebyś miał lekko
ps. nie wiem jak to jest u Ciebie z tymi afn-ami ale ASZ w pasku idzie ze mną równo, do około 160.
jeżeli porównujesz ten filmik do Twojego to weź pod uwagę że jadę z ponad 90 kilogramowym pasażerem i że tak powiem gorącym intercoolerem , przypałowany stał jakiś czas na zapalonym silniku i nie zdążył się schłodzić przed wyścigiem wieczorem jak jest chłodno to całkiem inna jazda.
Ok jak dorwę aparat, (może dzisiaj) to nagram licznikowe 200 i z tyłu jak chmurkę puszcza. Wszystkie filmiki co mam w profilu to na 1bara były i szerokim kapciu, teraz jest 1.2b. Nie mówię zebym wygrał lekko z Twoim akurat pf-em ale nie sądzę żebyś miał lekko
ps. nie wiem jak to jest u Ciebie z tymi afn-ami ale ASZ w pasku idzie ze mną równo, do około 160.
Re: MK2 SB 105.9 KM vs. MK2 PF 107KM
Tyle na hamowni wyskoczyłooverrange pisze:Jaka precyzja 105,9km
- kostek007
- Gadatliwa bestia
To samo chcialem napisacmarczello23 pisze:człek, Co Ty masz z tym siedzeniem, spisz na nim w trakcie jazdy ?
- DarkRipper
- Mały gagatek
Pisał, że mu sie siedzenie z wrażenia złożyło
Mój Szerszeń
http://forum.vwgolf.pl//viewtopic.php?f=87&t=586202" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl//viewtopic.php?f=87&t=586202" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciężko zapomnieć.CIENKII pisze:odkop z 4 lat wstecz
Na zawiasach puściło przy regulacji siedzeniakostek007 pisze:To samo chcialem napisacmarczello23 pisze:człek, Co Ty masz z tym siedzeniem, spisz na nim w trakcie jazdy ?
heheDarkRipper pisze:Pisał, że mu sie siedzenie z wrażenia złożyło