Części do układu wspomagania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
jestem tu nowy, więc proszę o wyrozumiałość. Potrzebuję informacji dotyczącej części układu wspomagania do golfa 2 '91 1.6 tdi. Co dokładnie jest mi potrzebne? Nie chcę "osiem" razy jeździć, bo czegoś nie wziąłem.
Z góry dziękuję
jestem tu nowy, więc proszę o wyrozumiałość. Potrzebuję informacji dotyczącej części układu wspomagania do golfa 2 '91 1.6 tdi. Co dokładnie jest mi potrzebne? Nie chcę "osiem" razy jeździć, bo czegoś nie wziąłem.
Z góry dziękuję
Djankes pisze:golfa 2 '91 1.6 tdi
Golf Mk4 1.8t ARY 187km
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
- Szeryf.
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf mk2
Niedawno montowałem wspomaganie do swojego Golfa mk2 1.6TD i właśnie miałem problemy z pompą wspomagania bo nie pasowało, ale dałem podkładki na łapy i na koło od pompy aby odsunąć je od pompy wody i zrobiłem samą pompę wspomagania na osobnym pasku.
Pamiętaj, że do zbiorniczka też potrzebujesz uchwyt (ja o nim zapomniałem :X)
Pamiętaj, że do zbiorniczka też potrzebujesz uchwyt (ja o nim zapomniałem :X)
-
- Nowicjusz
Re: Części do układu wspomagania
Jeszcze łapa do pompy i krzyżak do maglownicy
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
- Szeryf.
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf mk2
Re: Części do układu wspomagania
Z tego co mi wiadomo to łapa do pompy wspomagania w dieslach jest, za to w benzyniakach nie mammareckimm pisze:Jeszcze łapa do pompy i krzyżak do maglownicy
Przynajmniej ja w swoim miałem, a w poprzednim mk2 1.6 benz gdzie wspomaganie miał być do niego zakładane, łapy nie było.
nie opłaca się tego robić, wspomagania tych autach były bardzo słabe...ja coś takiego wykonałem 5 lat temu, szału nie ma
wspomaganie bardzo słabe? chyba twoje takie było, ja tam kierę mogę normalnie jedym palcem ukręcić na postoju więc słabe nie jest