[MK2] MALOWANIE !!PROSZE O WSPARCIE GDYZ TO POWAZNA DECYZJA
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
[MK2] MALOWANIE !!PROSZE O WSPARCIE GDYZ TO POWAZNA DECYZJA
JAKO IZ TO DZIAL VW STYLE!
Chce zaczerpnac Waszje porady bo auto jutro odstawiam bo lakiernika i blacharza tak wie c decyzje podjete dzisiaj beda ostatecznymi...
Wiec moze moje plany na poczatek przedstawie:
- Zmiana koloru to podstawa, chyba czarna perla, czarnyz PUNTO 2 HGT
- Naciagniecie tylnej klapy na rejestracje
- Czy zostawic znaczki an tylniej klapie czy sciagac i wygladzac?
- to od spryskiwacza i wycierzcaki na pewno zaspawam i gladze
- ZALOZENIE PLASTIKOW NA NADKOLA I POMALOWANIE ICH W KOLOR ? dylemat nr 1
- Malowanie zderzakow kolor oczywiscie tych co sa, szerokie sa ble. dylemat nr 2
- Malowanie listewek bocznych w kolor dylemat nr 3
- czy polerowac tylko ranty fel na lustro i zostawic czarny srodek, czy tez srodek prysnac na srebrny jaki maja inne alumki i spolerowac rant ?? dylemat nr 4
-czy wycinac na blotnikach wlody jak w VW T4? zeby to wiejskim tuningiem nie zalecialo dylemat nr 5
-szyby zostawic jak sa cyz lekka lustrzanka zeby sprawialy wrazenie czystszych czy moze dleikatny czarny, jak to widziecie do czarnej budy auta, ja mysle nad lustrzanka... dylemat nr 6
-klosze zostawiac te co sa czy bialo- czerwone clary joma na tyl a na przod tez clary zeby to czysto i schludnie wygladalo dylemat nr 7
- i ostatnie czy wizja mojego golfa wydaje sie INTERESUJACA? dodam iz jestem zwolennikiem GERMAN STYLE czyli nisko szeroko i czysto, oczywiscie oponki na przyszly sezonik beda jeszcze nieco szersze a auto usiadzie o 8 cm
Z GORY DZIEKI ZA WSZELKIE ODPOWIEDZ, LICZE NA POMOC BO JUTRO MUSZE PODJAC OSTATECZNE DECYZJE, NIE CHCE ZROBIC SAMOLOTU TYLKO LADNY KOLOREK LADNA FELA A WYDAJE MI SIE ZE MAM DOSC LADNA MALO SPOTYKANA, I LADNY SRODEK ALE TO POZNIEJSZE PLANY, WSZYSTKO MOZE CZRANYM ALBO KREMOWYM WELURKIEM...
WIDZI MI SIE ON CZARNY W KOLORZE CZRANYMZ GLEBIA ZERO METALIKU, DO TEGO TE CHROMY NA ZDERZAKACH CHROMOWANE KLAMECZKI JAK SA + TE RANTY KTORE MOZNA AN LUSTERKO SPOLEROWAC, A JAK POZNIEJ USIADZIE 8 CM NIZJE I DOJDZIE NIECO SZERSZY LACIEK NIZ OBECNIE 195/50r 15 TO MOZE TO AUTKO CALKIEM KONKRETNIE WYGLADAC, TAKIE AUTA LUBIE ABY NIE BYLO ZA DUZO BAJEROW A PORPSTU ZWRACALO NA SIEBIE UWAGE SWOIM STYLOWANYM WYKONANIEM !!! ))
PELNY ROZMIAR ZDJECIA !!!
PELNY ROZMIAR ZDJECIA
PELNY ROZMIAR ZDJECIA
PELNY ROZMIAR ZDJECIA
Chce zaczerpnac Waszje porady bo auto jutro odstawiam bo lakiernika i blacharza tak wie c decyzje podjete dzisiaj beda ostatecznymi...
Wiec moze moje plany na poczatek przedstawie:
- Zmiana koloru to podstawa, chyba czarna perla, czarnyz PUNTO 2 HGT
- Naciagniecie tylnej klapy na rejestracje
- Czy zostawic znaczki an tylniej klapie czy sciagac i wygladzac?
- to od spryskiwacza i wycierzcaki na pewno zaspawam i gladze
- ZALOZENIE PLASTIKOW NA NADKOLA I POMALOWANIE ICH W KOLOR ? dylemat nr 1
- Malowanie zderzakow kolor oczywiscie tych co sa, szerokie sa ble. dylemat nr 2
- Malowanie listewek bocznych w kolor dylemat nr 3
- czy polerowac tylko ranty fel na lustro i zostawic czarny srodek, czy tez srodek prysnac na srebrny jaki maja inne alumki i spolerowac rant ?? dylemat nr 4
-czy wycinac na blotnikach wlody jak w VW T4? zeby to wiejskim tuningiem nie zalecialo dylemat nr 5
-szyby zostawic jak sa cyz lekka lustrzanka zeby sprawialy wrazenie czystszych czy moze dleikatny czarny, jak to widziecie do czarnej budy auta, ja mysle nad lustrzanka... dylemat nr 6
-klosze zostawiac te co sa czy bialo- czerwone clary joma na tyl a na przod tez clary zeby to czysto i schludnie wygladalo dylemat nr 7
- i ostatnie czy wizja mojego golfa wydaje sie INTERESUJACA? dodam iz jestem zwolennikiem GERMAN STYLE czyli nisko szeroko i czysto, oczywiscie oponki na przyszly sezonik beda jeszcze nieco szersze a auto usiadzie o 8 cm
Z GORY DZIEKI ZA WSZELKIE ODPOWIEDZ, LICZE NA POMOC BO JUTRO MUSZE PODJAC OSTATECZNE DECYZJE, NIE CHCE ZROBIC SAMOLOTU TYLKO LADNY KOLOREK LADNA FELA A WYDAJE MI SIE ZE MAM DOSC LADNA MALO SPOTYKANA, I LADNY SRODEK ALE TO POZNIEJSZE PLANY, WSZYSTKO MOZE CZRANYM ALBO KREMOWYM WELURKIEM...
WIDZI MI SIE ON CZARNY W KOLORZE CZRANYMZ GLEBIA ZERO METALIKU, DO TEGO TE CHROMY NA ZDERZAKACH CHROMOWANE KLAMECZKI JAK SA + TE RANTY KTORE MOZNA AN LUSTERKO SPOLEROWAC, A JAK POZNIEJ USIADZIE 8 CM NIZJE I DOJDZIE NIECO SZERSZY LACIEK NIZ OBECNIE 195/50r 15 TO MOZE TO AUTKO CALKIEM KONKRETNIE WYGLADAC, TAKIE AUTA LUBIE ABY NIE BYLO ZA DUZO BAJEROW A PORPSTU ZWRACALO NA SIEBIE UWAGE SWOIM STYLOWANYM WYKONANIEM !!! ))
PELNY ROZMIAR ZDJECIA !!!
PELNY ROZMIAR ZDJECIA
PELNY ROZMIAR ZDJECIA
PELNY ROZMIAR ZDJECIA
-
- Forum Master
- Kontakt:
lluukkaasss, chlopie jak chxcesz malowac zdesie to wymienimy sie za doplata z mojej strony za zwykle bez chromu co do listew moze pomysl i wygladzeniu przetloczen i zrezygnowaniu z listew, fele jak bedzie czarna perla to bym spolerowal cale bedzie kontrast lapmpy bialo czerwone a szybki delikatnie przyciemnij i nie folia i to naprawde delikatnie ja mam w lanosie tzw atermiczne i w zupelnosci wystarcza i fajnie wygladaja i jesli zaspawac znaczki to tylko ten VW. Golf z boku zostaw mi sie to podoba pozdro zastanow sie nad zdesiami
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
-
- Forum Master
- Kontakt:
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
-
- Forum Master
- Kontakt:
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
tak Ci sie tylko wydaje kolor Ly3D ktory mam jets miodizo ale jedna strona jets prawie matowa zle byla pomalowana, poza tym na kazdym elemencie jest rdza albo jakies zarysowania , dwa blotniki mam nowe i drzwi, z bliska to naprawd enieciekawie wyglada a moje auto musi byc CUKIRECZKIEM zawsze tak bylo jets i bedzie wie cnie moge obdartusem jezdzic
-
- Forum Master
- Kontakt:
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
-
- Forum Master
- Kontakt:
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
-
- Forum Master
- Kontakt:
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
moja propozycja:
-nie zakladaj tych sierpow na nadkola
-jak lubisz 'gladko' to listew bocznych tez nie zakladaj
-zdesie zostaw te co sa bo do czarnego koloru chromik jest mniam
-lampy z tylu zostaw te co masz beda idealnie pasowaly do koloru
-na przod klary
-brak oznaczen
-wlotow sie nie wycina ale wspawac mozesz
-fele cale w polerke ewentualnie srodki jasne
-szybki ciemne (bandzior bedzie)
-nie zakladaj tych sierpow na nadkola
-jak lubisz 'gladko' to listew bocznych tez nie zakladaj
-zdesie zostaw te co sa bo do czarnego koloru chromik jest mniam
-lampy z tylu zostaw te co masz beda idealnie pasowaly do koloru
-na przod klary
-brak oznaczen
-wlotow sie nie wycina ale wspawac mozesz
-fele cale w polerke ewentualnie srodki jasne
-szybki ciemne (bandzior bedzie)
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
pobaw sie w www.dubmodder.com .. i tam zobaczysz swą wizje
[img]http://images20.fotosik.pl/197/b9d4a7c21272b808.jpg[/img]