Termometr w mk4
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- dominiks1980
- Ma gadane
Zgadza się i na dodatek zakłóca CB.lapek85 pisze:dominiks1980 ten termometr co założyłes to o kant dupy rozbić, osobiscie zamówiłem dwa takie, każdy oszukiwał, rozbieżność temperatur była tak duża, że termometry wylądowały w koszu, a były montowane w wielu miejscach-wszedzie zły odczyt
szkoda Twojej roboty na taką chińszczyzne
- dominiks1980
- Ma gadane
Tamten termometr już dawno wylądował w koszu. W tej chwili mam w tym miejscu własnoręcznie zaprojektowany i wykonany "mini komputerek" podający temperaturę zewnętrzna, wewnętrzna, napięcie akumulatora, licznik spalonego paliwa, sygnalizujący brak zapalonych świateł sygnałem dźwiękowym i migającym ostrzeżeniem "ZAPAL ŚWIATŁA" po 10 sek od uruchomienia silnika jeżeli nie zostały włączone, zastępujący diodę alarmu migającym napisem "ALARM UZBROJONY"
Ostatnio zmieniony wt cze 29, 2010 12:35 przez dominiks1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Termometr w mk4
Witam, podepnę się pod temat, mam inne pytanie, do czego jest ten plastik między lusterkiem wstecznym a szybą?
(pożyczyłem zdjęcie od dhaiver'a mam nadzieje, że się nie pogniewa)
Pozdrawiam
(pożyczyłem zdjęcie od dhaiver'a mam nadzieje, że się nie pogniewa)
Pozdrawiam
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Termometr w mk4
to jest mała osłona przeciw słoneczna , takie małe wypełnienie pomiędzy dużymi osłonamifuture pisze: do czego jest ten plastik między lusterkiem wstecznym a szybą?
Re: Termometr w mk4
a powiesz mi po co jest ten punkt (dziurka) na środku tego plastiku w takim zagłębieniu od strony szyby?majster heniek pisze:to jest mała osłona przeciw słoneczna , takie małe wypełnienie pomiędzy dużymi osłonami
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Termometr w mk4
To ja mam pytanie. Czy jak kupie termometr który mierzy temperaturę i jednocześnie napięcie z aku to można go tak podłączyć żeby mierzył to napięcie nie przez gniazdo zapalniczki tak jak jest to w tych termometrach tylko np. pod plus stacyjki?
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!