Wymiana zawieszenia Golf IV Gti
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
q
Ostatnio zmieniony pt kwie 29, 2016 23:02 przez carlos06, łącznie zmieniany 1 raz.
- G0 Karcio
- ..::VWGolfExclusiveEdition::..
- Auto: Był: Volkswagen Golf IV GTI TDI Exclusive
Aktualnie: Brak
W planie: Volkswagen Golf IV VR6 2.8 może 3.2 - Silnik: AHF
Re: Wymiana zawieszenia Golf IV Gti
viewtopic.php?t=318295" onclick="window.open(this.href);return false;carlos06 pisze:panowie mam pytanko golfik iv 1.8 turbo wersja highline jak sprawdzić czy zawieszenie jest z GTI, czy może normalne nie obniżone
Zawieszenie w GTI jest inne niz w Highline wiec jesli nic nie bylo grzebane to napewno w highline nie masz zawieszenie od GTI. Ja mam GTi i czerwone sprezyny, nie wiem,moze po tym poznac roznice miedzy nimi.
q
Ostatnio zmieniony pt kwie 29, 2016 23:07 przez carlos06, łącznie zmieniany 1 raz.
- G0 Karcio
- ..::VWGolfExclusiveEdition::..
- Auto: Był: Volkswagen Golf IV GTI TDI Exclusive
Aktualnie: Brak
W planie: Volkswagen Golf IV VR6 2.8 może 3.2 - Silnik: AHF
Re: Wymiana zawieszenia Golf IV Gti
Wlasnie doczytalem,ze sprezyny kazdego golfa IV sa czarne (obojetnie czy to GTI czy Highline). Kurde to moze ktos kiedys sciagnal ori sprezyny GTI i zalozyl jakies czerwone a ja ciagle jezdze ze swiadomoscia,ze mam ori GTI Kij, wazne, ze cale auto jest w GTiQ i mam nadzieje,ze nie jest wyzej a jedynie rowno lub nizej niz na ori springach GTI. Zatrzymujac sie przy innych goferach widac roznice.carlos06 pisze:dzięki za info wszystko jasne pozdrawiam sprężyny czarne