Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 piteks
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Niedziela z rodzinką. Wypad na obiad i jakiś spacer. 35 km zwykłymi drogami. Spalanie średnie 4,2 l/100 km
Re: Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 pite
A nie lepiej zwykły kompresor albo sprężone powietrze w spray ? Ostatnio widziałem w tesco za 8zł coś takiego.piteks pisze:Panowie. Może coś takiego
https://www.youtube.com/watch?v=dfGSLSTaOB4" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=bjsRNcJXTY0" onclick="window.open(this.href);return false;
Marcinde just as you wish
Kropka na ostatniej fotce, to jakieś odbicie światła. Poleciałem nawet do garażu sprawdzić ale na szczęście nic nie ma na grillu .
piteks, co poszło na zewnętrzne piano i w jakiej kolejności?
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Daaam... Ja niżej nie potrafię zejśćpiteks pisze:Niedziela z rodzinką. Wypad na obiad i jakiś spacer. 35 km zwykłymi drogami. Spalanie średnie 4,2 l/100 km
Bo jak masz 1.8, a z średniej widzę chyba jazdę po mieście, to czemu się dziwić
Piteks, Ty chyba nie wiesz do czego służy ten pedał po prawej Aha, w tym kraju można jechać szybciej niż 70 km/hpiteks pisze:Niedziela z rodzinką. Wypad na obiad i jakiś spacer. 35 km zwykłymi drogami. Spalanie średnie 4,2 l/100 km
Na codzień: Golf VII Variant 1.4 TSI DSG
Od święta: Audi 80 Avant 2.8 Quattro
Od święta: Audi 80 Avant 2.8 Quattro
- piteks
- _
Najpierw przepisowe mycie . Potem usunięcie w dwóch miejscach rys. Następnie dwa razy IPA, później dwa razy Prep. Na koniec poszedł Gyeon Rim Położyłem dwie warstwy .vahu pisze:piteks, co poszło na zewnętrzne piano i w jakiej kolejności?
Megster pisze:Piteks, Ty chyba nie wiesz do czego służy ten pedał po prawej Aha, w tym kraju można jechać szybciej niż 70 km/h
Akurat tam gdzie jechałem są tylo dwa miejsca gdzie można jechać 90km/h, a razem mają może ledwie jeden kilometr. Tak w większości jest 50 i czasem 70. Przy okazji są trzy ulubione miejsca przez smerfy .
Czym usuwałeś rysy z piano?piteks pisze:Najpierw przepisowe mycie . Potem usunięcie w dwóch miejscach rys. Następnie dwa razy IPA, później dwa razy Prep. Na koniec poszedł Gyeon Rim Położyłem dwie warstwy .
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
- piteks
- _
Na szczęście nie były głębokie i spokojnie Koch Antihologram dał radę Zapewne były to ślady po tych miękkich gąbkach, którymi myją auto przed wydaniem
- piteks
- _
Kolejną ciekawą rzecz dzisiaj zauważyłem. Otóż już od początku wydawało mi się, że przyciemnienie szyb w A3 jest mocniejsze niż w mk7 i dzisiaj miałem okazje stanąć obok takiego golfa. Faktycznie, w A3 szyby są zdecydowanie ciemniejsze . Ciekawe tylko dlaczego takie nie mogą być w VW (producent ten sam) .
Klasa niżej, to i folia mniej barwiona. Cała zabawa w niuansach.
(Nemo, Berlingo, Custom) Fiat: 125p, Polonez Caro, Felicja Kombi, Corolla mk8, Civic mk7, CR-V mk3, Golf mk6, Golf Variant mk7, Touran, T-Roc, A4 Allroad
- piteks
- _
Zamówiłem Bosch AeroTwin PPP.vahu pisze:piteks, zmień wycieraczki na boscha. Problem zniknie. Fabryczne są zbyt twarde.
Jutro powinna przyjść paczka z G1,G2 i G4 .
Mam nadzieję, że po tym wszystkim NW dogada się z wycieraczkami
Może tak byćmocomus pisze:Klasa niżej, to i folia mniej barwiona. Cała zabawa w niuansach.
Gdzie Ty to wszystko trzymasz?piteks pisze:Jutro powinna przyjść paczka z G1,G2 i G4
- piteks
- _
W garażu
Muszę przyznać, że powoli robi mi się ciasno na półce i znowu trzeba będzie jakieś graty ogródkowe mojej piękniejszej połówce gdzieś wyprowadzić
Muszę przyznać, że powoli robi mi się ciasno na półce i znowu trzeba będzie jakieś graty ogródkowe mojej piękniejszej połówce gdzieś wyprowadzić