Piszczenie paska z rana.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Piszczenie paska z rana.
Aa i tylko ta nakladka wystarczy? Czy jeszcze jakiś klucz trzeba bo w necie patrzę to jeszcze coś niby trzeba torxy czy spline jakiś
Piszczenie paska z rana.
jak masz klucz pneumatyczny to wystarczy ci nasadka do sprzęgła , jak nie masz to musisz kupić właśnie z tym kluczem żeby zablokować wirnik alternatora
Piszczenie paska z rana.
Szukałem sztywnego koła pasowego, ale nie znalazłem sam nie będę montować tego sprzegielka pewnie komuś zlecę a i przypadkiem czopu nie trzeba przerabiać?
Piszczenie paska z rana.
Ty wiem, że truję ale nie chcę poprawiać fabryki tak na oko bo nigdy tego nie robiłem, jest jakis dobry fotoporadnik bo ja nie mogę znaleźć i ta nakładka 33 zeby ta?
Piszczenie paska z rana.
fotoporadnika chyba nie znajdziesz tu nawet nie ma co robić fotoporady , odkrecasz stare kółko i przykrecasz nowe, nic wiecej tam tam roboty nie ma .
Piszczenie paska z rana.
Nigdy po prostu nie montowalem sprzegielka dlatego tak podchodzę do tematu, i normalnie skrecac? Nie ma lewego gwintu?
Piszczenie paska z rana.
nie pamiętam już dokladnie jaki tam gwint jest , ale dokrecasz normalnie w instrukcji od sprzegielka jest nawet podany moment dokrecania .
Piszczenie paska z rana.
To, że jest moment to nie znaczy że mam taki klucz . Ile razy coś naprawiałem to nie patrzyłem na momenty dokręcenia
Piszczenie paska z rana.
kurde nie wiem jak ci wytłumaczyć , ja to pneumatem dokrecalem to byłem pewny że się nie odkręci.
Piszczenie paska z rana.
To bez problemu dokrecisz, nie wiem jaką masz skale ale ustaw na 3/4 i będzie ok.