Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Słyszałem, że jak się zmiejsza interwały zmiany oleju to dłużej zyją te silniki
Pierwsza zmiana zrobiona przy 10 tys, teraz wypadnie zmiana na ok 27 (tak komp pokazuje). Będę się trzymał max 15 tysiecy km później. Teraz zbiega się z rocznym przeglądem, więc już dociągnę do 27 tkm.
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Jeszcze więcej niż moja landara (1840kg).. Chociaż ze mną i zalana pod korek waży ponad 2 tony
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
jo, po Świętach to u mnie i bez pełnego baku tak jestBLIND pisze:hociaż ze mną i zalana pod korek waży ponad 2 tony
szatanMoje 1.8 ma wg hamowni 205 i 300 niuta - kilka osób hamowało i wszyscy mają podobne wyniki. Jak na serię to bardzo miło. Spokojnie można na suchym robić niskie 7 sek do paki. Także całkiem fajnie się to zbiera jak na rodzinne auto - jest bardzo pozytywnie zaskoczony. Do tego zbiera się od 1200 obrotów. Jak mi sie nie śpieszy to zapinam 6tkę przy 50 i jadę spokojnie a wtedu spalanie w okolicy 5,0. Choć nadal to nudna Skoda. Żadna małolata nie spojrzy na Ciebie ...do tego zdecydowanie lepsze jest A4 s line albo E46 cabrio
ahh to szyderstwo z działkowoza...truckman pisze: szatan
truckman, a Ty co tam masz w tym mk4 na tipie?
2.0 i nie tipa tylko 4 biegówka klasyktruckman, a Ty co tam masz w tym mk4 na tipie?
u panie rarytas jak bez LPGtruckman pisze:2.0 i nie tipa tylko 4 biegówka klasyk
ledman, po dotychczasowych autach stwierdzam, ze to najlepsza opcja i głupi byłem ze lalem pb98 w b5
Ależ ja tego wcale nie neguję, nie mi zaglądać Ci do portfela.truckman pisze:po dotychczasowych autach stwierdzam, ze to najlepsza opcja i głupi byłem ze lalem pb98 w b5
Chciałbym, żeby kiedyś było mnie stać na turbo benzynę w boxerze bez lpg.
Dla mnie sens diesla skończył się dawno temu (na mój sposób użytkowania auta), mam, to jeżdżę. Kolejne auto na pewno będzie na pb.
Re: Kącik posiadaczy variantów
ledman pisze:Ależ ja tego wcale nie neguję, nie mi zaglądać Ci do portfela.truckman pisze:po dotychczasowych autach stwierdzam, ze to najlepsza opcja i głupi byłem ze lalem pb98 w b5
Chciałbym, żeby kiedyś było mnie stać na turbo benzynę w boxerze bez lpg.
Dla mnie sens diesla skończył się dawno temu (na mój sposób użytkowania auta), mam, to jeżdżę. Kolejne auto na pewno będzie na pb.
Tu nie chodzi, stać czy nie stać. Po prostu równie dobrze mogę po wyjechaniu pełnego baku gazu usiąść i wrzucić do kominka 100 zł. Takie samo marnotrawstwo jest jeżdżąc na Pb