czyli na duży kosz ?RasPL pisze:z nie syncro pasuje i jest taki sam jak w mk2 g60
Golf MK2 R32 4Motion KRZAK POWRÓT PO 3 LATACH str.72
Moderator: G0 Karcio
Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
tak.
Zawsze można dla jeszcze wiekszych pomp wyciac ori kołnierz zbiornika i na pierścieniach przykręcić duży kołnierz.
Zawsze można dla jeszcze wiekszych pomp wyciac ori kołnierz zbiornika i na pierścieniach przykręcić duży kołnierz.
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
Przy aucie, które ma puste wydechy i jeździ co najwyżej w weekend i ma Warceć Ryceć Czeszcyć jest to niebywała przeszkoda dodatkowo wyjąca pompaStalu pisze:bo pod autem to wyje 040 jak kończące się wspomaganie
Musiałeś dociąć wiem , ale to wyje strasznie , czy pusty wydech czy nieGwiazdor pisze:Przy aucie, które ma puste wydechy i jeździ co najwyżej w weekend i ma Warceć Ryceć Czeszcyć jest to niebywała przeszkoda dodatkowo wyjąca pompa
RasPL pisze:z mk3 syncro nie pasuje do mk2.
z nie syncro pasuje i jest taki sam jak w mk2 g60
no coz Ty gadasz ze z mk3 syncro nie podejdzie do mk2 syncro ?
a tym bardziej ze zwyklego mk3 do mk2 syncro ...
cos krecisz
Stalu pisze:Musiałeś dociąć wiem , ale to wyje strasznie , czy pusty wydech czy nieGwiazdor pisze:Przy aucie, które ma puste wydechy i jeździ co najwyżej w weekend i ma Warceć Ryceć Czeszcyć jest to niebywała przeszkoda dodatkowo wyjąca pompa
mialem jakis czas w s3 bosch 044 jak mi padla ori i w normalnym aucie jest to wku...,ale w pazdzielcu na odglos pompy mam wyj... bo i tak nie bedzie jej slychac
jedyny plus pompy w zbiorniku to mniej przewodow i odpadnie zakup swirpota
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
U mnie 040 napyerdala tak że wstyd sie gdziekolwiek zatrzymywać gdyby nie turbo to gasiłbym silnik 200m przed planowanym postojem i turlał sie tam na luzieStalu pisze:Musiałeś dociąć wiem , ale to wyje strasznie , czy pusty wydech czy nieGwiazdor pisze:Przy aucie, które ma puste wydechy i jeździ co najwyżej w weekend i ma Warceć Ryceć Czeszcyć jest to niebywała przeszkoda dodatkowo wyjąca pompa
W baku aż tak tego nie słychać
Widzisz starsi ludzie tego nie rozumieją, bo i tak mają problemy ze słuchemS. pisze:U mnie 040 napyerdala tak że wstyd sie gdziekolwiek zatrzymywać gdyby nie turbo to gasiłbym silnik 200m przed planowanym postojem i turlał sie tam na luzie
ee moderator ,słuch i wzrok to ja mam dobry mimo wieku i nie śmiać mi sie tu z poważnych ludzi
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Koledzy te pompy w zbiorniku wcale nie cichna no chyba ze zawsze zalanym pod korek.
Po 2 ja napisalem ze ze zwyklego pasuje i jest taki jak mk2 g60. Sam teraz taki mam. A z mk3 syncro jest lekko inny niz mk2 syncro i pewnie jak sie cos podrzezbi to wejdzie ale p&p to on nie bedzie. Na bank bo szukalem zbiornika i troche ich obejzalem
Po 2 ja napisalem ze ze zwyklego pasuje i jest taki jak mk2 g60. Sam teraz taki mam. A z mk3 syncro jest lekko inny niz mk2 syncro i pewnie jak sie cos podrzezbi to wejdzie ale p&p to on nie bedzie. Na bank bo szukalem zbiornika i troche ich obejzalem
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
to było do tego zielonego wyżej16vg60 pisze:słuch i wzrok to ja mam dobry mimo wieku
Ogólnie zbiornik z mk3 pasuje pod każde mk2 jetta ośkę , dotyczy to też syncro ?RasPL pisze:o 2 ja napisalem ze ze zwyklego pasuje i jest taki jak mk2 g60. Sam teraz taki mam.
Eh nie syncro to nie dotyczy. FWD pasuje kazdy czy to diesel czy pb
Już se tam nie tłumaczStalu pisze:to było do tego zielonego wyżej
A w Rallye jest zbiornik z szerszym wejściem na pompę w zbiornik czy taka sama jak w 1.8?
Starsi to mają jeszcze jaja i trzymają w domach zabawki co by raz do roku zrobić 150km i mówić...kurde olej zużyty muszę wymienićStalu pisze:Widzisz starsi ludzie tego nie rozumieją, bo i tak mają problemy ze słuchemS. pisze:U mnie 040 napyerdala tak że wstyd sie gdziekolwiek zatrzymywać gdyby nie turbo to gasiłbym silnik 200m przed planowanym postojem i turlał sie tam na luzie