MK II GTI (VR6 T ) by Krisvr6-78 Aktual Test& Track 11.1 ET
Moderator: G0 Karcio
_małyTM_, ja nie mam fejsbuka to nie w temacie,trafilem dzisiaj na yt na ten film
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- Krisvr6-78
- Mały gagatek
- Kontakt:
WItam!
Dokładnie tamten film to trochę starsze dzieje Teraz jest w końcu wystrojony na Emu , niestety pogoda nie pozwalała na nakręcenie fajniejszych filmików jak i też za bardzo pojeździć bo zima jakoś tak szybko przyszła w tamtym roku.
Podaje linka do najnowszego filmiku nakręconego u Gockela niestety tylko dostępny na facebooku
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogólnie to jestem bardzo ciekawy jaki czas zrobi golf na 1/4 mili w tym sezonie 2016. Najlepszy czas jaki do tej pory udało mi się pojechać to et 11.1 na lotnisku koło Finsterwalde Test & Tune (DE)
Czy teraz uda się pojechać planowane i wyczekiwane 10.xx na ćwiartkę..? W planach są jakieś wyjazdy na zawody do Polski i do Niemiec na Test & Tune sezon przed nami. Tymczasem zapraszam do odwiedzin na facebooku strony Turbo-Gockel i Gubin Car Society oraz mojego prywatnego profilu Kris Vr
Dokładnie tamten film to trochę starsze dzieje Teraz jest w końcu wystrojony na Emu , niestety pogoda nie pozwalała na nakręcenie fajniejszych filmików jak i też za bardzo pojeździć bo zima jakoś tak szybko przyszła w tamtym roku.
Podaje linka do najnowszego filmiku nakręconego u Gockela niestety tylko dostępny na facebooku
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogólnie to jestem bardzo ciekawy jaki czas zrobi golf na 1/4 mili w tym sezonie 2016. Najlepszy czas jaki do tej pory udało mi się pojechać to et 11.1 na lotnisku koło Finsterwalde Test & Tune (DE)
Czy teraz uda się pojechać planowane i wyczekiwane 10.xx na ćwiartkę..? W planach są jakieś wyjazdy na zawody do Polski i do Niemiec na Test & Tune sezon przed nami. Tymczasem zapraszam do odwiedzin na facebooku strony Turbo-Gockel i Gubin Car Society oraz mojego prywatnego profilu Kris Vr
Krisvr6-78, wierze, ze ten sezon bedzie owocny dla wszystkich! Jestem wiecej niz pewny, ze 10.xx peknie i to szybko.. licze na to, ze w Pile u Nas tez poszlo troche zmian, wiec liczymy na jakies rekordy, hehe... do zobaczycha!
Matko bosko kochano jak to jedzie
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
fejsbuka nie mam ,ale na yt wydybalem i widze ze juz blisko i peknie dycha
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BJDE0_PSV6Y[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BJDE0_PSV6Y[/youtube]
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Ale to idzie Dobry Golf
VW Golf MK4 GTI TDI Exclusive LC9Z/USA/Artec Turbo P/ ...
Instagram: maciek27vw - tutaj również wstawiam zdjęcia Golfa.
Instagram: maciek27vw - tutaj również wstawiam zdjęcia Golfa.
Jakies nowe pomysly na przyszloroczne TT ?
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
hehe Russell Crowe tuninguje golfy,matko z buska co to to sie tu wyrabia...swoja droga ladnie to zapodaje