Witam!
Czy ktos moglby mi napisac z ktorej strony jest smok olejowy, przod/tyl silnika? Pytam sie bo mam 1.6TD w Suzuki Samuraju i bede musial nieco zmodyfikowac miske zeby nie bylo kolizji z mostem. Most wypada mniej wiecej tam gdzie jest korek oleju i zastanwiam sie co zobacze po zwaleniu miski, czy mi przerobka nie wypadnie w miejscu gdzie jest smok. I jeszcze jeno, z czego jest smok? Stal czy alu? Jakbym musial przrabiac.
Samurai
[MK2 TD] miska - smok olejowy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2 TD] miska - smok olejowy
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 16:44 przez samurai2, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzieki za odpowiedzi. Silniczek jest 1.6TD z golfa II. Silnik jest typu SB czyli turbo z IC. Bardzo fajnie to chodzi w lekkim aucie jakim jest Samurai (1000kg). Dodam do tego ze przy obecnych przelozeniach Vmax~100km/h, efekt jest taki ze na kazdym biegu wciska w fotel, przez chwilke
Z tego co piszecie smok jest gdzies pod czwartym cylindrem, co mi bardzo odpowiada i bede mogl te pare brakujacych cm miske podrzezbic nad mostem (pod 2 cylindrem).
Pozdrawiam
Samurai
Suzuki Mobility VW Diesel Power
Z tego co piszecie smok jest gdzies pod czwartym cylindrem, co mi bardzo odpowiada i bede mogl te pare brakujacych cm miske podrzezbic nad mostem (pod 2 cylindrem).
Pozdrawiam
Samurai
Suzuki Mobility VW Diesel Power