Potrzebne schematy elektryczne silnika 2.3 V5 AGZ
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
tak jak w temacie potrzebny schematy elektryczne silnika 2.3 V5 AGZ przedladam ilnik i zostało mi kilka przewodów i nie wiem gdzie one maja isc. Jezeli ktoś jest w stanie pomuc to Pliss
poszedł ci na pocztę już AGZ + AQNMikolaj21 pisze:potrzebny schematy elektryczne silnika 2.3 V5 AGZ
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: Potrzebne schematy elektryczne silnika 2.3 V5 AGZ
grg474 pisze:poszedł ci na pocztę już AGZ + AQNMikolaj21 pisze:potrzebny schematy elektryczne silnika 2.3 V5 AGZ
Wielkie Dzięki za Pomoc
Re: Potrzebne schematy elektryczne silnika 2.3 V5 AGZ
Ja również byłbym wdzięczny za schemat do tego silnika
P.s. A czy ktoś z Was wie może jakie napięcia powinny być na poszczególnych pinach wtyczki wpiętej do cewek zapłonowych? bo na pięciu jest tyle co z akumulatora a na jednym pinie oznaczonym cyfrą "1" jakoś dziwnie skacze 16V, 0,4V, 0,0V, 7V, jest to pin pierwszy od grodzi silnika (wtyczka 6 pinów)
P.s. A czy ktoś z Was wie może jakie napięcia powinny być na poszczególnych pinach wtyczki wpiętej do cewek zapłonowych? bo na pięciu jest tyle co z akumulatora a na jednym pinie oznaczonym cyfrą "1" jakoś dziwnie skacze 16V, 0,4V, 0,0V, 7V, jest to pin pierwszy od grodzi silnika (wtyczka 6 pinów)
Witam serdecznie,
można prosić też te schematy? sineek(at)wp.pl
można prosić też te schematy? sineek(at)wp.pl
- BartheZz_3
- Użytkownik
Witam, chciałbym odświeżyć kotleta, bardzo by mi się przydał schemat do 2.3 V5 - robimy z kumplem swap do MKII mail [email protected] dzięki
Zapraszam do obejrzenia
Gulf
Gulf
podbijam o schemat jeśli można przydałby się przy swapie z góry dzięki!
[email protected]
[email protected]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=489917" onclick="window.open(this.href);return false; <- moje MK2 , W 2k15 na 17" azevach, zapraszam do oglądania i komentowania!
dzieki
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=489917" onclick="window.open(this.href);return false; <- moje MK2 , W 2k15 na 17" azevach, zapraszam do oglądania i komentowania!
Czy ja też mogę prosić o schemat ? [email protected]