Ja miałem et końcowe 16, 8J 215/40, gwint kw prawie do końca skręcony, ile miejsca koło amora , nie patrzyłem.macabra_ pisze:Też śmiem wątpić bo mam 8j et35 + dystans 17mm czyli et18 i nie wystaje
Felga byłą równo z błotnikiem.
Moderator: VIP
Ja miałem et końcowe 16, 8J 215/40, gwint kw prawie do końca skręcony, ile miejsca koło amora , nie patrzyłem.macabra_ pisze:Też śmiem wątpić bo mam 8j et35 + dystans 17mm czyli et18 i nie wystaje
Wydaje mi się że przez opone tak to wygląda, jakby była inna i auto niżej to całkiem inaczej by to siadło.Stanley777 pisze: golf3dawid, wg tego co piszesz mógłbym spokojnie pakować dystans 20mm na przód?
Jeśli w przyszłości celowałbym w gwint
U mnie z takimi parametrami i oponą 205/40 wygląda takStanley777 pisze:No ciekawe bo u siebie jak robiłem przymiarkę to przy feldze 18" 8.5J ET40 adapter 15mm co daje ET25 wyglądało to tak.
Sprawdź czy ktoś nie wypiął wtyczki w radiu - np ja tak miałem bo ktoś podłączał "emulator" zmieniarkiMnichPro pisze:Czy w schowku bagażnika było cos procz wzmacniacza i zmieniarki? Bo kupiłem wlasnie zmieniarkę i nie działa. Oczywiście wcześniej musiałem mieć cos zamontowane bo była wtyczka ktora pasuje do zmieniarki?
Mam 5x120 koła. Przyjrzałem się teraz i delikatnie wystaje ale minimalnie.Stanley777 pisze:golf3dawid, no tak tylko że rolkę masz pewnie 5x100 więc lecisz na dyskach przelotowych stosują dłuższe śruby a ja muszę zastosować adaptery zmieniajace rozstaw
GM84, dzięki to sporo mi mówi
Właśnie jakbym zmieniał opony to przód 205/40 a tył może 215.
Wiadome im niżej tym na plus dla wyglądu a na minus dla miski
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości