TakXarox pisze:Auto z podpisu?
Jaki olej? - do silnika benzynowego !!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki olej?
Spełnia takie same normy jak np. Mobil 10W40. Zapłaciłem 65 zł za 5 litrów.
Jaki olej?
To styknie, nie trzeba tam Bóg wie czego lać - co się tańszego trafi, byleby nie podrobione
Jaki olej?
Buruniu, na przyszłość do AFT mogę Ci polecić Valvoline Maxlife 10W40. Przez kilka dobrych lat jeździłem na nim. Z silnikiem nie było żadnych problemów - AFT pracował jak złoto I nadal pracuje u kolegi do którego autko poszło
vRSzkodnik - nic więcej, nic mniej jak Octavia II RS w gnoju
Jaki olej?
i co ?najwidoczniej producent nie ma na stronie tego co ma w pełnej oferciejameess pisze:Podam stronę producenta, bo widzę że ty też masz problem : http://quator.pl/?produkty,5#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja podaje stronę producenta, wiec uważasz że producent nie wie co produkuje? Sklepik internetowy wie więcej?
Golf Mk4 1.8t ARY 187km
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Jaki olej?
A może do tego trzeba mieć jakie "wtyki", "dojścia żeby poznać pełna ofertę?pironet pisze:i co ?najwidoczniej producent nie ma na stronie tego co ma w pełnej ofercie
Podaj pironet pełną ofertę producenta.
Jaki olej?
Te oleje specjalne do gazu to jakaś ściema. Czytałem o tym, jakoś nie wierzę, by ich parametry miały jakikolwiek wpływ, może w mikroskali.
Re: Jaki olej?
I właśnie dlatego jest to podejrzane. Kiedyś znajomy mechanik uzupełnił mi poziom oleju, olejem specjalnie dla diesli, mimo że miałem wtedy auto z silnikiem benzynowym + lpg. Powiedział, że to jeden ch... - jeżeli parametry lepkości się zgadzają to reszta to marketing producenta.zbychu124 pisze:Ja powiedziałem że mam gaz zaraz proponował olej do gazu tyle że droższy od normalnego
Jaki olej?
Oleje do diesli znikają z rynku bo szkoda kasy na oddzielne etykiety. A zawartość i tak była ta sama.Beniek307 pisze: właśnie dlatego jest to podejrzane. Kiedyś znajomy mechanik uzupełnił mi poziom oleju, olejem specjalnie dla diesli, mimo że miałem wtedy auto z silnikiem benzynowym + lpg. Powiedział, że to jeden ch... - jeżeli parametry lepkości się zgadzają to reszta to marketing producenta.
- SanchoPansa
- Nowicjusz
Jaki olej?
Czesc, mam silniczek 1.8ABS 90ps, po zakupie przejezdzil jakies pól roku( ruch miejski głównie, kolo 5tys km) na 15w40 mineralnym, przebieg nie wiem jaki oryginalny, dodam ze silnik suchutki. Autko jezdzi przedewszystkim w sezonie letnim w krótkie trasy. Zastanawiam sie nad zalaniem czymś lepszym, co byście polecili? Czy syntetyk doprowadzi do rozszczelnienia silnika? Ahhh, dodam ze dbam o autko od kiedy trafilo w moje rece Pozdrawiam
-
- Forum Master
Jaki olej?
ło Panie, temat rzeka. Każdy Ci napisze co innego. Szkoda wywoływać burzę...
Było: MK4 1.8 BIG TURBO 370KM i 470Nm
Jest: Passat B5.5 R32 TURBO 740KM i 790Nm
Jest: Passat B5.5 R32 TURBO 740KM i 790Nm