W niczym nie ma problemu, ja u siebie ściągałem piasty kilka razy i obeszło się bez wymiany łożyskafej pisze: bo osłona tarczy jest większa, a jak wiadomo wymiana jest kolizyjna z piastą
Kibicuję oczywiście bro!
Moderator: G0 Karcio
W niczym nie ma problemu, ja u siebie ściągałem piasty kilka razy i obeszło się bez wymiany łożyskafej pisze: bo osłona tarczy jest większa, a jak wiadomo wymiana jest kolizyjna z piastą
theblues888 pisze:afej, uuuu widze srogię kąty...
Pany, to tylko była przymiarka dla beki, dystans 35mm + opona 225/40, finalnie będzie zupełnie inaczej, większy naciąg, profil jak teraz 35 i mniejszy dystans, także spokojnie, ale to wszystko dopiero po swapieillest_32t pisze:Kurczę fajnie to wyszło. Ogólnie felga miażdży. Aczkolwiek jakby tak jeszcze oddalić oponę od rantu ? Ciut węższa opona żeby bardziej ranty rzucały się w oczy. Tylko wtedy automatycznie profil musiałby być inny, niższy. Wtedy pod taki profil auto też w dół, ale z drugiej strony progi są prawie przy asfalcie a odległość błotnika od felgi dosyć duża to chyba tak zostanie. Już nie chce podpuszczać ale koło o jeden cal większe i wysokość samochodu byłaby taka jak teraz i felga zbliżyłaby sie do błotników, wiec nie musiałbyś dawać takiego dużego profilu a spas byłby. Teraz zbieraj na air
Chodzi mi tylko o to ze obecnie ładnie wystają te koła, przypal bedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 106 gości