No może trzeba spróbować jakiś nawóz rozpylić na ogródku Aż muszę kiedyś wypróbowaćmarcinde pisze:ta karcherowa nie nadaje się do niczego
Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 piteks
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Mój poprzedni też był K2 . Do mycia auta spokojnie wystarczy. U mnie pracował ponad 5 lat aż zaczął przeciekać.
nie kupuj k2!! słabe ciśnienie, wiem bo sprzedaje takie rzeczy... k5 full control jest spoko albo myjka Stihla RE 143.
Dokładnie. Też nie polecam K2 - najtańsza i najgorsza plastikowa myjka. K5 polecam
elewacje myje bez problemu tylko trzeba pamiętać żeby nie za blisko bo ciśnienie może dziurę zrobić i drewniana altanę dało rade umyć po zimie
Można, K5 to już taka lepsza zabawka, ostatnio widziałem nawet końcówkę do piaskowania ale 300zl.
W myjce Stihla też możesz, moim zdaniem Stihla myjki są fajniej wykonane tzn tak masywniej,cała ta lanca itp. jest fajniejsza, w myjce karhera to taki plastik, no ale kto co woli.
Kupuj myjkę z pompą aluminiową albo mosiężną nie pchaj się w plastikową pompę bo to lipa straszna, ciśnienie w kranie jest mocniejsze Myjka im cięższa tym lepsza.
Kupuj myjkę z pompą aluminiową albo mosiężną nie pchaj się w plastikową pompę bo to lipa straszna, ciśnienie w kranie jest mocniejsze Myjka im cięższa tym lepsza.
Re: Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 pite
mtb90 pisze:W myjce Stihla też możesz, moim zdaniem Stihla myjki są fajniej wykonane tzn tak masywniej,cała ta lanca itp. jest fajniejsza, w myjce karhera to taki plastik, no ale kto co woli.
K5 compact ma chyba aluminiową pompę ? np taki zestaw http://allegro.pl/show_item.php?item=5348770172" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak, cena fajna w dodatku widzę że dają parę gratisów. W marketach tego nie mówią...ale ja Ci powiem, w przypadku gdyby myjka(na gwarancji) się popsuła a nie miał byś filtra wody to nie uznali by Ci gwarancji. Ale okej koniec spamu w temacie piotrka, gdybyś chciał się czegoś więcej dowiedzieć pisz na PW
- piteks
- _
Uzupełnianie magazynu
Teraz intensywnie są używane dywaniki welurowe, to i trzeba mieć zapas środków do ich czyszczenia
Środek na owady wziąłem profilaktycznie jakby był problemy z black piano na grillu
Teraz intensywnie są używane dywaniki welurowe, to i trzeba mieć zapas środków do ich czyszczenia
Środek na owady wziąłem profilaktycznie jakby był problemy z black piano na grillu
Magazyn uzupełniony,ja w weeken zrobiłem wycieraczki red devil-em i wyszło tak ze wyglądają jak bym je kupil dzien przed umyciem.
Był: VW Polo 6N2, VW Golf 4, VW Golf 5,VW Passat B6, VW Golf 7, jest VW Jetta i VW GTI Performance 2018
- piteks
- _
To teraz przed wejściem do auta rozdawaj kapcie filcowe jak w muzeum lub butki foliowe jak w szpitalach .
Przyznam szczerze, że czasem jak odpicuję auto, to aż żal do niego wsiadać aby nie nabrudzić, a nie daj Boże jakby zaczęło padać. Nie dość, że blachy brudne, to piach na dywanikach itp.
Przyznam szczerze, że czasem jak odpicuję auto, to aż żal do niego wsiadać aby nie nabrudzić, a nie daj Boże jakby zaczęło padać. Nie dość, że blachy brudne, to piach na dywanikach itp.
Żal wsiadać to prawda... ale poźniej mozna się pobawić w to co się lubi jak sie bardziej ubrudzi....
- piteks
- _
No moja mi czasem mówi: " Oj tam, znowu sobie umyjesz, to będzie jeszcze czyściejszy. Przecież to lubisz" . No i mnie namówiła na kolejne pucowanie