Hybryda czy k04 Golf 5 Gti
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, Borys, VIP
-
- Mały gagatek
To predzej wwa i rperformance. Tfsi im calkiem dobrze wychodza a polowa drogi
Golf V GTI+
-
- Mały gagatek
Też o nich myślałem, tylko nie wiem jak u nich wychodzi cenowo i jak z częściami (swoje czy oni zamawiają).
W CS wkładają DP MG Motorsporta z katem sportowym.
- miasikvw5GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Hybryda czy k04 Golf 5 Gti
Tego nie wiem, najlepiej zadzwon a wszystkiego sie dowiesz. Wazne zeby dp mialo 3" firma jest malo istotnawojtek-e30 pisze:Też o nich myślałem, tylko nie wiem jak u nich wychodzi cenowo i jak z częściami (swoje czy oni zamawiają).
Golf V GTI+
-
- Mały gagatek
miasikvw5GTI, MG Motorsport sprawdzona firma, samo dp 3" pod ori wydech do 5 GTI kosztuje ok.1200zł , dp+ sportowy katalizator - wychodzi 2k.
Dobrą i sprawdzoną firmą jest również RM Motors z pod Olsztyna, dp kosztuje u nich 1k.
Milltec jest bardzo dobrą firmą ale u nich na pewno sporo drożej.
Dobrą i sprawdzoną firmą jest również RM Motors z pod Olsztyna, dp kosztuje u nich 1k.
Milltec jest bardzo dobrą firmą ale u nich na pewno sporo drożej.
- miasikvw5GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
No to milltek 1.5k droszy :/ ale właśnie słyszałem ze dużo osób chwali GM tak ze trzeba bedzie sie z nimi skontaktować
Dzięki za info
Dzięki za info
Przejezdzilem juz mc na bybrydzie i nic sie nie rozpadlo wynik 328/425 jak na razie ograniczony hpfp. Auto bardzo ladnie trzyma boosta, turbo jest troche glosne ale do przezycia. Zobaczymy co bedzie w przyszloaci ale jak na razie polecam takie rozwiazanie wykres z modyfikacje mozecie znalezc w moim temacie
Golf V GTI+