Zakup golfa r
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Zakup golfa r
Coraz poważniejsze auta i serie wyścigowe jeżdżą już na automatach, więc to chyba jednak przyszłość. Ja sobie w dwósprzęgłówkach cenię bardzo to, że można ich używać podobnie jak manualnej sekwencji. Choć nie powiem, jak w siadam do Clio, to manual daje fun, ale z całą pewnością jest mniej efektywny, często jest tak, że krótki odcinek do hamowania jadę już na odcince, bo manualna zmiana biegu w górę i w zasadzie od razu w dół dałaby tylko rozproszenie na hamowaniu i stratę czasu. Dsg czy pdk w trybie sport wykonałoby te czynności perfekcyjnie w tle.
Re: Zakup golfa r
Byłem dzisiaj na przeglądzie w Kielcach i sprzedawcy mówili, że Wolfsburg ciśnie i prawdopodobnie za rok wyjdzie Golf 8-ka. Pewnie będzie podobny zabieg jak z 6tką. Czyli 8-ka będzie liftingiem 7-ki. Full Led, sterowanie *#cenzura#*, tablet po środku, coś tam w necie już pokazali. Pytanie jak zmienią bryłę. Piszę, bo może warto poczekać rok z haczykiem i mieć nową 8-kę.
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Na GTI czy R poczekasz 2 lata... A zanim dopracują model i usuną choroby wieku dziecięcego to ze 4 od dziś
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Zakup golfa r
Taaaaa... Jak tok temu u jednego dilera we wrocku oglądałem R kę z zamiarem zamówienia to radził mi czekać na wersję 400 KM i DSG10 bo niby już jest i od wrseśnia będą mieli. Za chwilę kolejny wrzesień i nadal nic. Trzeba zamawiać i na nic nie czekać.
Zakup golfa r
Mam jedną z pierwszych 6-tek R z 10 roku i odpukać nie zdarzyły mi się żadne choroby. Z 8-ką myślę będzie podobnie. To tylko lift 7-ki tak jak 6tka 5-tki.A zanim dopracują model i usuną choroby wieku dziecięcego to ze 4 od dziś
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Otóż to, 6 to już była sprawdzona konstrukcja po 5. Ja powiem szczerze jestem zachwycony moją 6tką wciąż.
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
6 ma coś w sobie..choć nie powiem że jak w salonie wsiadłem do golfa7r to nie chciało mi się z niej wysiadac ...
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Zakup golfa r
To też zależy bo jak jeździłem zwykła wersja 1.2 tsi to chciałem z niej szybko wysiąść i wrócić do swojej "starej" 6