[audi b2] 2door sedan quattro R30T 650KM@780NM race car
Moderator: G0 Karcio
guma zjechała pekła czy co to ?
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
zdjałem gume na dziurze z felgi mimo ze nawaliłem 3 bary
przy okazji link do fotorelacji badvideo ze zlotu AKP
https://www.flickr.com/photos/138482551 ... 540795726/" onclick="window.open(this.href);return false;
przy okazji link do fotorelacji badvideo ze zlotu AKP
https://www.flickr.com/photos/138482551 ... 540795726/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, to uważam że to jedno z najładniejszych audi jakie widziałem Megaaa kozacko wygląda, o mechanice nie wspomnę
RED MEXICANA by uPiter
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2755683#2755683
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2755683#2755683
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
pamiętam jak lata temu zazdrościłem ci 160ps w golfie i nie mogłem zrozumieć jak mogłeś sprzedać takie szybkie auto
potem zabrałeś za audi , trwało to i trwało , chyba od 2009r ? ale w końcu się doczekałeś.
Gratuluje wytrwałości i samozaparcia. Jakieś dalsze plany co do budy, do muzealnego B2 jeszcze chyba brakuje kilku szczegółów. Jakieś ciekawe malowanie ?
potem zabrałeś za audi , trwało to i trwało , chyba od 2009r ? ale w końcu się doczekałeś.
Gratuluje wytrwałości i samozaparcia. Jakieś dalsze plany co do budy, do muzealnego B2 jeszcze chyba brakuje kilku szczegółów. Jakieś ciekawe malowanie ?
auto odbiegło od wyglądu wzorca z muzeum
nie bedzie lusterek talbot
doszedł spojler, zaluzja
jest troszke inne, bardziej torowe
plan co do budy jest taki ze na nastepną zimę bedzie doporowadzona do bardzo łądnego stanu
cały obceny sezon chce poswiecić na nauke jazdy i poprawki
do zrobienia jest jeszcze podłoga aerodynamiczna
zwienczeniem sezonu byłby wypad na tor poznań... ale życie zweryfikuje te plany
nie bedzie lusterek talbot
doszedł spojler, zaluzja
jest troszke inne, bardziej torowe
plan co do budy jest taki ze na nastepną zimę bedzie doporowadzona do bardzo łądnego stanu
cały obceny sezon chce poswiecić na nauke jazdy i poprawki
do zrobienia jest jeszcze podłoga aerodynamiczna
zwienczeniem sezonu byłby wypad na tor poznań... ale życie zweryfikuje te plany
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
cowboy pisze:zwienczeniem sezonu byłby wypad na tor poznań... ale życie zweryfikuje te plany
a potem Nürburgring ;D
na razie ni ma kasy i auto zimuje w ciepłym garazu..
jest pare tematów do usunięcia i poprawy, musze sie wziąć za to żeby w kwietniu coś poupalac znowu..
jest pare tematów do usunięcia i poprawy, musze sie wziąć za to żeby w kwietniu coś poupalac znowu..
cowboy, witam chciałbym zapytać czy jest możliwość przerobienia wtryskiwaczy na 216. Chciałbym zrobić u ciebie
snoopy34, nie mam czasu i praktycznie od 3 miesiecy juz sie tym nie zajmuje, zwróc sie do kolegi cobreti
przy okazji
kombinacje z frontem
trzeba naprawic usterki z Torunia i w koncu cos poupalać grata
przy okazji
kombinacje z frontem
trzeba naprawic usterki z Torunia i w koncu cos poupalać grata
Nie zaglądałem tu przez chwile, a tu proszę
Video jak sie ogląda, to kopara opada do gleby, zwłaszcza jak sobie uzmysłowić ze cały ten fun to efekt oślego uporu jakiegoś benzyno-psychopaty
Szanuję Cię Chłopie za start z projektem, rozwinięcie i finał w postaci kupy dymu
Co to za front?
Video jak sie ogląda, to kopara opada do gleby, zwłaszcza jak sobie uzmysłowić ze cały ten fun to efekt oślego uporu jakiegoś benzyno-psychopaty
Szanuję Cię Chłopie za start z projektem, rozwinięcie i finał w postaci kupy dymu
Co to za front?
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
to kopia frontu no name który ktoś zrobił na wtryskarce, pewnie jakis tuning z epoki, ale nie ma sladu w internetach po tym
soczewki są z autobusu i pasują idealnie pod wymiar
w miedzyczasie zdjałem body kit do zrobienia kopii, nadkola zostały zabezpieczone prze rdzą i te poszerzki pomalowane jakoś tak w miare, bo to było prysniete po założeniu na sztuke
nowa pompa recznego 0,75 cala bo to chinskie kupa 0.625 nie dawalo rady z 4 tłokami i przepuszczało, a rekaw potrzebny do szaleństw - w sumie nie mam kasy na jazde po torach teraz ani czasu wiec najwiecej przyjemnosci daje palenie gumy
trzeba bedzie auto w koncu znowu przegonic gdzieś bo troche sie zastało
soczewki są z autobusu i pasują idealnie pod wymiar
w miedzyczasie zdjałem body kit do zrobienia kopii, nadkola zostały zabezpieczone prze rdzą i te poszerzki pomalowane jakoś tak w miare, bo to było prysniete po założeniu na sztuke
nowa pompa recznego 0,75 cala bo to chinskie kupa 0.625 nie dawalo rady z 4 tłokami i przepuszczało, a rekaw potrzebny do szaleństw - w sumie nie mam kasy na jazde po torach teraz ani czasu wiec najwiecej przyjemnosci daje palenie gumy
trzeba bedzie auto w koncu znowu przegonic gdzieś bo troche sie zastało
fajnie siadło, taki bardziej agresywny się zrobił front
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”