OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Springi eibach jedyne rozsadne do 7r, bedzie bardziej komfortowo niz na serii
Siada ok tak ze da sie normalnie jezdzic
Siada ok tak ze da sie normalnie jezdzic
Rs3 650+
superkolo, siądzie jeszcze 10-15mm. Komfort ten sam co na serii. Polecam.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
OK, OK dzięki za opinie w takim razie je faktycznie zamówię , mam nadzieję że firma typu Euromaster ogarnie wymianę i geometrie, a może polecacie konkretny adres w okolicach Poznania?
A tak z innej beczki jeśli chodzi o Eibacha to porównałem ostatnio ich dystanse z dystansami wspominanej wcześniej firmy Dystom, po prostu jeśli chodzi o wykonanie to dwie różne ligi !
A tak z innej beczki jeśli chodzi o Eibacha to porównałem ostatnio ich dystanse z dystansami wspominanej wcześniej firmy Dystom, po prostu jeśli chodzi o wykonanie to dwie różne ligi !
Panowie, dziś oglądałem GTI Clubsport w salonie VW
Powiem tak, współczuję koledze który przyjechał po R-kę bo miał ciężki dylemat co wybrać!
Dobrze że Clubsporta nie było jak zamawiałem swojego bo pewnie bym wybrał białego Clubsporta zamiast R
Faktycznie wygląda lepiej niż nasze R, ten zderzak z przodu, duży spoiler na klapie z tyłu no i wisienka te fotele + matowa kierownica.
Jednym słowem tak powinna wyglądać R-ka.
Powiem tak, współczuję koledze który przyjechał po R-kę bo miał ciężki dylemat co wybrać!
Dobrze że Clubsporta nie było jak zamawiałem swojego bo pewnie bym wybrał białego Clubsporta zamiast R
Faktycznie wygląda lepiej niż nasze R, ten zderzak z przodu, duży spoiler na klapie z tyłu no i wisienka te fotele + matowa kierownica.
Jednym słowem tak powinna wyglądać R-ka.
A ja myślę, że gdyby Rka wyglądała tak odważnie (jak na standardy VW) i była na przykład dostępna tylko w 3D to nie byłoby sytuacji takiej jak teraz czyli, że prawie połowa posiadaczy Mk VII na tym forum to właściciele Rek ) Pod kątem przychodów VW podjął dobrą decyzję.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
44FG, VW może i tak, pytanie brzmi czy Ty podjąłeś dobrą decyzję
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Ja jestem tym przypadkiem, który po latach wierności ma właśnie zawahanie wiary spowodowane nijakością obecnej oferty. Czy podjąłem dobrą decyzję? ZobaczymyMatthewG pisze:pytanie brzmi czy Ty podjąłeś dobrą decyzję
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Mocno bym się zastanawiał nad tym clubsportem gdyby nie fakt, że teraz przyszedł czas na 4 łapy napędzane
Moim zdaniem to najładniejszy obecnie wariant Golfa
2015 - ... Mocy przybywaj?
-
- Ma gadane
Panowie, co to za dziwne światła w tym gti http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... yvDE3.html" onclick="window.open(this.href);return false; natknąłem się na coś takiego patrząc ile bym dostał za moje auto.
gregory6622 zwykły reflektor h7/h15
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam GTI R i inne mocne sztuki ;)
2016 AUDI RS6 EXHAUST SOUND
2016 AUDI RS6 EXHAUST SOUND
Jakie poleciacie świece zapłonowe do mk4 3.2 ? dobre nie żadne gów..
Jak naprawiał po dzwonie to zalożył najtańsze lampy z wersji cl 1.2 85KM nawet opisu zapomniał zmienć