Firmy z Wlkp modyfikujące AGU
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
.
Ostatnio zmieniony sob lut 23, 2019 18:24 przez Kiedynak, łącznie zmieniany 1 raz.
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Kiedynak, a byłeś może w GEKO w Poznaniu ??
Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM
Re: Firmy z Wlkp modyfikujące AGU
Geko Cars na ul. Głównej? tak byłem tam hamować auto żeby sprawdzić moc i od razu zapewniono mnie że nie bawią się w modyfikacje takich aut.
W tej chwili zastanawiam się nad Piłą - AutoPerformance, może ktoś zna? ewentualnie Bydgoszcz, V-tech Kujawa...
wiem że na południu PL działają firmy które mają w jednym palcu AGU ale to chyba albo wysyłka komputera bo jechać tam na sam program żeby dostać 30 koni to chyba bezsensu, to jest ode mnie ponad 600 km i 8 godzin jazdy..
W tej chwili zastanawiam się nad Piłą - AutoPerformance, może ktoś zna? ewentualnie Bydgoszcz, V-tech Kujawa...
wiem że na południu PL działają firmy które mają w jednym palcu AGU ale to chyba albo wysyłka komputera bo jechać tam na sam program żeby dostać 30 koni to chyba bezsensu, to jest ode mnie ponad 600 km i 8 godzin jazdy..
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Kiedynak, tu masz namiar na dobrego kolegę z forum OCP.PL , zęby zjadła na 1,8T
https://www.google.pl/search?q=rOBERTO7 ... 8weTjonYCw
może trochę dalej ale dużo pewniej , co do Piły i AutoPerfomence to znam gościa i sam nie robi programów także sam wiesz a z kolei kolega Robert sam dłubie .
https://www.google.pl/search?q=rOBERTO7 ... 8weTjonYCw
może trochę dalej ale dużo pewniej , co do Piły i AutoPerfomence to znam gościa i sam nie robi programów także sam wiesz a z kolei kolega Robert sam dłubie .
Ok tylko z tego co widzę to są rejony Będzina? czyli południe niestety, tam już mam też Digitune Czechowice albo Gregor - Jasło.
Chodzi o to że dla samego programu nie wiem czy warto jeździć 500 km bo to się staje nieopłacalne i czas i wyprawa..czyli Piła odpada? a Bydgoszcz Kujawa?
Chodzi o to że dla samego programu nie wiem czy warto jeździć 500 km bo to się staje nieopłacalne i czas i wyprawa..czyli Piła odpada? a Bydgoszcz Kujawa?
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Kiedynak, nie no jeśli chcesz sam program to ten w Pile to ogarnie ,ma swoją hamownie i sprzęt .
Spróbuj tutaj:
https://m.facebook.com/KBT-Tuning-59304 ... ale2=pl_PL" onclick="window.open(this.href);return false;
Spytaj, jeśli robi to śmiało możesz powołać się na mnie (może jakąś zniżkę złapiesz )
A z ciekawości daj tu znać czy się takich tematów podejmuje
https://m.facebook.com/KBT-Tuning-59304 ... ale2=pl_PL" onclick="window.open(this.href);return false;
Spytaj, jeśli robi to śmiało możesz powołać się na mnie (może jakąś zniżkę złapiesz )
A z ciekawości daj tu znać czy się takich tematów podejmuje
Dzięki za kontakty, teraz jestem w trakcie kontaktowania sie z Nowym Tomyślem bo trzeba zadzwonić itd..przez fb nie da rady.
Ogólnie to zastanawiam się czy tylko w Golfie, A3, Octavii 1,8T AGU jest taki kłópotliwy? czy w Audi A4B5 albo A6 C5 tez takie jednostki były?
Dziwi mnie to trochę że tak mało jest firm, bo jak ktoś robi 1,8 turbo to każde chyba?
U mnie w mieście działa TuneForce, widziałem jak robili Ibizę 1,8T 150 KM na 185 KM no ale to inne lata i jednostka bardziej "elektroniczna" mniej analogowa.
Ogólnie to zastanawiam się czy tylko w Golfie, A3, Octavii 1,8T AGU jest taki kłópotliwy? czy w Audi A4B5 albo A6 C5 tez takie jednostki były?
Dziwi mnie to trochę że tak mało jest firm, bo jak ktoś robi 1,8 turbo to każde chyba?
U mnie w mieście działa TuneForce, widziałem jak robili Ibizę 1,8T 150 KM na 185 KM no ale to inne lata i jednostka bardziej "elektroniczna" mniej analogowa.
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Kiedynak, ja nie mam za miłych wspomnień z tą firmą dlatego też jej nie wymieniłem .
Da radę - wysłałam Ci privKiedynak pisze:Dzięki za kontakty, teraz jestem w trakcie kontaktowania sie z Nowym Tomyślem bo trzeba zadzwonić itd..przez fb nie da rady.
Chodzi o Nowy Tomyśl? ale nie masz miłych wspomnień bo? za dużo bierze? Kiepski program? czy auto coś nie hulało?ROBAL_26 pisze:Kiedynak, ja nie mam za miłych wspomnień z tą firmą dlatego też jej nie wymieniłem .
Wiem że GTO czy Gregor są mistrzami odnośnie 1,8T AGU ale no..jest kawałek a teraz jeszcze aura pogodowa kiepska, pada i szybko ciemno, tak trochę bezsensu no nie wiem.
Póki co odezwali się z BRK Tuning Inowrocław, Ecuproject Wrocław, ewentualnie Nowy Tomyśl lub Genowefa jeśli uda mi się nawiązać kontakt.
Genowefa ponoc polegla.. i ostatnimi czasy ponoc ludzi w bambuko walili.. ecurproject raczej spoko.. chociaz i tak wolalbym sie z Krzychem albo Grzeskiem dogadac jakos
W Genowefie jest problem z terminami, ale ja jestem zadowolony z programu, w zeszłym miesiącu zaprowadzilismy tam 2 samochody S3 i Passat z BAM.kkkacper pisze:Genowefa ponoc polegla.. i ostatnimi czasy ponoc ludzi w bambuko walili.. ecurproject raczej spoko.. chociaz i tak wolalbym sie z Krzychem albo Grzeskiem dogadac jakos
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka