Hej
Ciekaw jestem co sądzicie o poniższych egzemplarzach.
BORA 1 - ogłoszenie wisi od jakiegoś czasu, jednak patrząc na cenę to raczej nie cieszy się sporym zainteresowaniem i pewnie za niedługo cena spadnie. Na pierwszy rzut oka wygląda ok. Jest ksenon, spryski, czujniki cofania więc fajna wersja. Dodatkowo niby nowe sprężyny, tarcze i klocki więc jeśli egzemplarz jest naprawdę zadbany to może tłumaczyć cenę..
BORA 2 - pojawiła się wczoraj, też 2003 rok jednak z przebiegiem podejrzanie niskim, do tego jeśli jest on prawdziwy to trochę dziwi mnie cena (wydaje mi się niska, ale może mi się tylko wydaje). Poza tym coś jest wspomniane o R-Line, jednak ja widzę jedynie znaczek na kierownicy. Z tego co jeszcze rzuciło mi się w oczy to brak podłokietnika i jakieś metalowe podkładki przy mocowaniach lamp przednich (tak było oryginalnie?), brak naklejki na pasie przednim (chyba od info o czynniku w klimie).
Warto się zainteresować i jechać obejrzeć jeśli historia serwisowa się potwierdzi?
Pozdrawiam
BORA 1.8T 2003 rok w cenie do 17 000zł
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Re: BORA 1.8T 2003 rok w cenie do 17 000zł
Ostatnio w ogłoszeniach na mobile.de widziałem Golfa z placu w Berlinie, który był mocno zapuszczony, a na otomoto wypicowany na "nowke" i 4000pln droższy Ta druga Bora to ma 100.000km zrzucone z licznika. Jeżeli chcesz tyle zapłacić to pierwszą warto sprawdzić. Jeżeli jest w stanie na jaki wygląda to dobra oferta, podobne oferty w Niemczech kształtują się podobnie cenowo.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: BORA 1.8T 2003 rok w cenie do 17 000zł
toć to standardluckyboy pisze:Ostatnio w ogłoszeniach na mobile.de widziałem Golfa z placu w Berlinie, który był mocno zapuszczony, a na otomoto wypicowany na "nowke" i 4000pln droższy
oby tylko to nie byłoby źleTa druga Bora to ma 100.000km zrzucone z licznika
Nr 1 odpicowana na maksa, obejrzeć mozna ale w tej cenie mam o 5 lat młodszego innego kompakta od polskiego dealera, to niedługo ma 14 lat, nie dalbym tyle kasy za Borę ani Mk4, ani to pojemne, ani wygodne
Za 17 koła to już przyzwoitą a4 b6 kupisz... W jakim by stanie nie był to nie zapłacił bym tyle za zwykłą Bore..
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
Też sądzę, że cena trochę za wysoka.. Być może spadnie to pokuszę się o obejrzenie
Chciałbym kupić zadbane 1.8T, które będzie prawdopodobnie bazą do chipa, a może nawet coś więcej
Chciałbym kupić zadbane 1.8T, które będzie prawdopodobnie bazą do chipa, a może nawet coś więcej