Golf MK2 R32 4Motion KRZAK POWRÓT PO 3 LATACH str.72
Moderator: G0 Karcio
Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
toś *#cenzura#* teraz
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Poszedl chociaz w jakies znane rece? P.S. Od dzis jestes dla mnie obcy
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
A teraz to żeś *#cenzura#*....
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Re: Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
Dokładnie stwórz taką 16v że te R32 będzie nosem wciągaćluckash pisze:Teraz wróć do korzeni ---> 16v
Mój MK2 ABF
viewtopic.php?f=87&t=499866
viewtopic.php?f=87&t=499866
Gdyby tak mialo byc to by wywalil r32 i wstawil 16v bo buda byla wrecz idealna do kombinowania. W VW kazda nie wzmocniona skrzynia kleknie czy to 02M czy 02C czy 02A, 02J itp. To nie supra ze robi 800PS na seryjnej skrzyni i nie meczy sie.
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Szkoda ze projekt nie dokonczony - byl lider , nie ma lidera. Ktoś będzie kończył projekt czy poszedł na części ?
350 tys. km i ciagle jedzie
Hoho nie poplaczcie sie ,tak za nim bedziecie tesknic ?
Chłopy czy ja napisalem gdzies ze sprzedalem ,auto zostalo wywiezione bo juz w pracy go nie bede robil ,wiec temat odstawiam na hmyy kilka lat i kto wie co kiedys sie bedzie dzialo moze inny silnik wpadnie,moze hebel sie zmieni bo zr18ki to codziennosc ,z zewnatrz moze wpadnje jakies body haha
mysl byla juz taka ze jade go na graty rozebrac ale jak jechal na lawecie i dzisiaj jak pojechalem na majowke i tak zobaczylem co robi WOW to ni choooja niech stoi w stodole i czeka na lepsze czasy ,nawet zona powiedziala zeby nie sprzedawac
Temat bardzo prosze zamknac tak jak napisalem nic nie bede robil ,czasu coraz mniej ,dojezdzac kilkanascie km nie bede zeby pogrzebac trzy godziny ,checi tez brak,ja nie mam dwadziescia lat i nie jestem kawalierem zeby w nieskonczonosc siedziec po pracy przy samochodziku ,sa inne priorytety na $ a nie ladowanie w starego golfa ,a spamu w temacie wystarczy jak kiedys moze cos sie ruszy to mod odwiesi i zrobi sie upa
Kacper jak nie sprzedalem to juz nie jestem dla Ciebie obcy ?
Pozdr.
Chłopy czy ja napisalem gdzies ze sprzedalem ,auto zostalo wywiezione bo juz w pracy go nie bede robil ,wiec temat odstawiam na hmyy kilka lat i kto wie co kiedys sie bedzie dzialo moze inny silnik wpadnie,moze hebel sie zmieni bo zr18ki to codziennosc ,z zewnatrz moze wpadnje jakies body haha
mysl byla juz taka ze jade go na graty rozebrac ale jak jechal na lawecie i dzisiaj jak pojechalem na majowke i tak zobaczylem co robi WOW to ni choooja niech stoi w stodole i czeka na lepsze czasy ,nawet zona powiedziala zeby nie sprzedawac
Temat bardzo prosze zamknac tak jak napisalem nic nie bede robil ,czasu coraz mniej ,dojezdzac kilkanascie km nie bede zeby pogrzebac trzy godziny ,checi tez brak,ja nie mam dwadziescia lat i nie jestem kawalierem zeby w nieskonczonosc siedziec po pracy przy samochodziku ,sa inne priorytety na $ a nie ladowanie w starego golfa ,a spamu w temacie wystarczy jak kiedys moze cos sie ruszy to mod odwiesi i zrobi sie upa
Kacper jak nie sprzedalem to juz nie jestem dla Ciebie obcy ?
Pozdr.
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Jak co to pisz otworzy się
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Witam,temat otworzyl Stalu bo golf dzisiaj zrobil swoje pierwsze 30km i wrocil spowrotem do lublia,szkoda ze pogodaultra choojowa i nie dalo sie poupalac,choc moze i dobrze
jakies zdjecie i filmik,na dniach powklejam zdjecia i opisze co sie dzialo,choc wiele tego nie ma bo jakos checi i czasu do pykania zdjec juz nie mam
https://youtu.be/26PAUdUP5Bg" onclick="window.open(this.href);return false;
mozna powiedzie ze stage 1 skonczony ,zostaly naprawde jakies *#cenzura#* typu plastik jakis zamontowac,umyc wyprac itp.
ps.jak wrocilem ,wysiadlem pod blokiem i tak popatrzylem na niego i przypomnialem sobie ile to czasu sie zje... przy nim to wlos sie zjerzyl na glowie ,jest dobrze
pozdr.
pozdr.
jakies zdjecie i filmik,na dniach powklejam zdjecia i opisze co sie dzialo,choc wiele tego nie ma bo jakos checi i czasu do pykania zdjec juz nie mam
https://youtu.be/26PAUdUP5Bg" onclick="window.open(this.href);return false;
mozna powiedzie ze stage 1 skonczony ,zostaly naprawde jakies *#cenzura#* typu plastik jakis zamontowac,umyc wyprac itp.
ps.jak wrocilem ,wysiadlem pod blokiem i tak popatrzylem na niego i przypomnialem sobie ile to czasu sie zje... przy nim to wlos sie zjerzyl na glowie ,jest dobrze
pozdr.
pozdr.
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
16vg60, tak trzymac, dobrze ze w koncu miales okazje sie przejechac
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Niby gotówka leży w szafie ale widzę po mokrym jeżdżone to muszę z 39% odjąć z tego Może i ja pójdę do garażu coś pokręcić?
Gwiazdor, zostaw, ze tego samochoda w spokoju!