Octavia mk1 VRS+ by Wronek1
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
I to jest wielka zaleta tego pseudo VW Ładna dla mnie nigdy nie będzie ale za to jak ekonomiczna he he
fajna sztuka czaiłem się na nią jeszcze przed gościem od którego Ty ją kupiłeś ale niestety zaspałem... była wtedy w megaa dobrej kasie... Tylko dle tego nie zdecydowałem sie na nią podczas drugiego podejścia i poszukiwania RSa. Nie chciałeś jej kupić na seryjnych RSowych 17?? tak z ciekawości to auto nie miało już jakiegoś programu?? wydawało mi sie, że był wykres na 220KM co przy zmienionym wydechu i tak było chyba mega optymistyczne
Re: Octavia mk1 VRS+ by Wronek1
niestety nie było opcji kupić jej na innej feldze , ale letnie już sprzedałem i będę czaił się na coś innego , w sumie chciałbym właśnie seryjne 17stki ale nie pogardzę też inną lekką felgą . Nie ukrywam - dużą uwagę przykuwam do dynamiki .ktr pisze:fajna sztuka czaiłem się na nią jeszcze przed gościem od którego Ty ją kupiłeś ale niestety zaspałem... była wtedy w megaa dobrej kasie... Nie chciałeś jej kupić na seryjnych RSowych 17?? tak z ciekawości to auto nie miało już jakiegoś programu?? wydawało mi sie, że był wykres na 220KM co przy zmienionym wydechu i tak było chyba mega optymistyczne
Kupiłem ją z softem na 202 konie , ale program nie był zrobiony mega dobrze bo auto potrafiło złapać na zimno notlaufa więc postanowiłem zrobić to od podstaw.
W planie większy wydech , tip , fmic i szczerze mówiąc to jak będzie 230koni i pozwole sobie na dobre gumy letnie to będzie już dla mnie fajne woziłdo i mam nadzieje że nadal tak oszczędne.
Pozdro .
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
Byłem na bieżąco z wcześniejszym właścicielem i mówił, że niby do wyboru ma być temat kół... Miał ori 17 w czarnym kolorze i miałem je od niego odkupić ale cena odstraszyła... Kupiłem nowe opony na ori 16 może nie robi jakiegoś mega wow ale wyznaję podobną zasade do Ciebie i waga całego koła 16,2kg rekompensuje mi gorszy look z Ciekawosci wiesz ile ważą seryjne 17??. Jak byś potrzebował tipa to bede miał do takich dostęp... w sumie dp też bym mógł ogarnąć jaką teraz masz średnice wydechu??
Te kola w czarnym kolorze to chcial za nie taka cene zaporowa ze chyba nie chcial ich sprzedac co do Tip'a to na pw mozesz podeslac info , tak samo Dp.
A wydech mam zmieniony , ale niestety srednica jest zblizona do serii wiec bede robil caly nowy.
A wydech mam zmieniony , ale niestety srednica jest zblizona do serii wiec bede robil caly nowy.
ostatnie SPA przed zimą , mycie oraz okurzanie ...
porobione logi i wszystko gra, trzeba przekulać zimę i odkładać na mody .
Przy okazji odpaliłem Kpower'a.
mróz dobrze wpływa na moc
porobione logi i wszystko gra, trzeba przekulać zimę i odkładać na mody .
Przy okazji odpaliłem Kpower'a.
mróz dobrze wpływa na moc
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Na takie zadbane auto to aż się mordka samie cieszy , gratki wronek1,
Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM
w tym momemcie w opcji zimowej mamy prawie identyko fury wygląda bardzo dobrze niedługo założe temat ze swoją. Dywaniki gumowe kupowałeś czy miałeś z autkiem?
dzięki, jest kilka szczegółów do ogarnięcia ,ale to pierdołyROBAL_26 pisze:Na takie zadbane auto to aż się mordka samie cieszy , gratki wronek1,
no właśnie , gdzie ten temat Twój ?? czekam z ciekawością ...ktr pisze:w tym momemcie w opcji zimowej mamy prawie identyko fury wygląda bardzo dobrze niedługo założe temat ze swoją. Dywaniki gumowe kupowałeś czy miałeś z autkiem?
Dywaniki miałem z autem.
ostatnio chciałem potuningować ale skodzina mi na to nie pozwoliła
najpierw stukanie przy szybkich manewrach i gumy staba lemfordera wpadły
później przez przypadek zorientowałem się że wentylator chłodnicy powiedział papa , wiec wpadł nissens .
a dziś w końcu przód wygląda tak jak chciałem
najpierw stukanie przy szybkich manewrach i gumy staba lemfordera wpadły
później przez przypadek zorientowałem się że wentylator chłodnicy powiedział papa , wiec wpadł nissens .
a dziś w końcu przód wygląda tak jak chciałem
malowałeś czy oklejałeś grill?? prezenci sie elegancko no to teraz mamy idento fury
malowałemktr pisze:malowałeś czy oklejałeś grill?? prezenci sie elegancko no to teraz mamy idento fury
a dzisiaj 8h pracy za mną i cooler siedzi z dotychczasowych odczuć to jest wyczuwalnie większy lag , ale jak już wstanie turbina to robi się o wiele ciekawiej niż wcześniej
niestety mimo szczerych chęci nie nagrałem nic z jazdy bo złapał przymrozek i jest niebezpiecznie.
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
wronek1, a czemu nie wsadziłeś większego ??? taki ja mam u siebie :
http://allegro.pl/intercooler-550x230x6 ... 63264.html
ale dobry i taki na lato
http://allegro.pl/intercooler-550x230x6 ... 63264.html
ale dobry i taki na lato
Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM