Golf MK2 R32 4Motion KRZAK POWRÓT PO 3 LATACH str.72
Moderator: G0 Karcio
Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
Ja sprawdzę na moim emulatorze co kiedyś tam kiedyś kupiłem. A ten od Genowefy nie daje opóźnień?
no podobno nie ,ale go jeszcze nie mam ,moze kkedys sie kupi jak znajde na ulicy 400zl
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Gdybym mial czas to zrobilbym Ci taniej
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
No cena taka bo nikt tego nie robi. Zobaczę jak ten mój się będzie zachowywał. Na razie nie mogę skończyć instalacji ale może damy radę.
399 i przesyłka po twojej stronie haha.RasPL pisze:Gdybym mial czas to zrobilbym Ci taniej
nie nie jeżeli chodzi o sam obrotomiwerz zapewne mniej Chyba że cały sterownik że z CAN bierze wszystko i rzuca na licznik to już było by trochę $$$
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Gwiazdor, owego czasu Bishop po 150 cos takiego robil, mam u siebie.. beka bo to kwestia przerobienia przekaznika i mozna smigac wiem ze turpik z vwzone robi takie rzeczy ale on przerabia plytki w licznikach z tego co wiem.. no i apsik jeszcze mial kiedys troche emulatorow na polce.. musicie popytac
no jak ,przecierz jak rozmawialem z Krzyskiem z genowety to tylko on w pl to ogarnia i rozprowadza ...
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Może jego są najszybsze, jeszcze nie dotkniesz gazu a obroty juz idą do góry.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Do vr6 już nie ma, pisałem z nim dzisiaj. DO 1.8T ma tylko.kkkacper pisze:owego czasu Bishop po 150 cos takiego robil, mam u siebie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
parcha powoli koncze
kupiona nowa uszczelka pod zaslepke haldexa i uszczelnione
kola wywazone
geometria ustawiona do tego kąty tyl -2.5,przod -1,7
hebel zamontowany wewnatrz
tunel z corra zamontowany na gotowo
podwozie wymyte ,mozna znowu z niego jesc
swiatla mijania,drogowe ,hialogeny ustawione ,do tego wpadly zarowki jakies osramy biale h1 i w halogeny ,ledy w pozycje co by swiecilo na bialo razem z xenonem
dzisiaj zrobilem porzadek za skrzynka bezpiecznikow i podpialem predkosciomierz
z grubszych rzeczy zostalo obsadzic boscha 044 bo smigam na pompce z s3
podpiac i obsadzic w konsoli z corrado digifiza
jeszcze raz uprac srodek i wypolerowac kufer bo sie przykuzyl ,ale to jiz na wiosne
i praktycznie lista rzeczy do ogarniecie odfajkowana
ale jest i zonk kolejny
podpialem klawisz zapinajacy naped tyl,wszystko bylo git ,ale ostatnio zawracajac na niby nie zapietym napedzie czulem jak kola tyl stawiaja opor i przeskakuja
dzisiaj przod podnioslem tyl rozpiety i chcialem spr. predkosciomierz ,ale czuje ze chce jechac,dalem napiecie w druga str. ,teoretycznie powinno rozpiac ale dup... dalej trzyma
czyli mam spiete napedy na stale, po niedzieli go przegonie kilka razy z czerwonego i moze rozepnie jak nie to teraz ja bede glowe zawracal RasPl bo haldexa jeszcze nie rozbieralem ,a On juz na pamiec go zna
jak bede na kompie to wkleje kilka zdjec
pozdr.
kupiona nowa uszczelka pod zaslepke haldexa i uszczelnione
kola wywazone
geometria ustawiona do tego kąty tyl -2.5,przod -1,7
hebel zamontowany wewnatrz
tunel z corra zamontowany na gotowo
podwozie wymyte ,mozna znowu z niego jesc
swiatla mijania,drogowe ,hialogeny ustawione ,do tego wpadly zarowki jakies osramy biale h1 i w halogeny ,ledy w pozycje co by swiecilo na bialo razem z xenonem
dzisiaj zrobilem porzadek za skrzynka bezpiecznikow i podpialem predkosciomierz
z grubszych rzeczy zostalo obsadzic boscha 044 bo smigam na pompce z s3
podpiac i obsadzic w konsoli z corrado digifiza
jeszcze raz uprac srodek i wypolerowac kufer bo sie przykuzyl ,ale to jiz na wiosne
i praktycznie lista rzeczy do ogarniecie odfajkowana
ale jest i zonk kolejny
podpialem klawisz zapinajacy naped tyl,wszystko bylo git ,ale ostatnio zawracajac na niby nie zapietym napedzie czulem jak kola tyl stawiaja opor i przeskakuja
dzisiaj przod podnioslem tyl rozpiety i chcialem spr. predkosciomierz ,ale czuje ze chce jechac,dalem napiecie w druga str. ,teoretycznie powinno rozpiac ale dup... dalej trzyma
czyli mam spiete napedy na stale, po niedzieli go przegonie kilka razy z czerwonego i moze rozepnie jak nie to teraz ja bede glowe zawracal RasPl bo haldexa jeszcze nie rozbieralem ,a On juz na pamiec go zna
jak bede na kompie to wkleje kilka zdjec
pozdr.
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Odrazu mówię że się nic nie rozepnie jak strzelisz mu na grubo tylko najwyżej pogorszy. Coś się pogorszyło mu. Jak dajesz napiecie na odwrót to pompka coś tam buczy harczy ? U mnie i w innych tak jest słychać jakby coś się zapowietrzało. W kierunku normalnym pompka pracuje po odpowietrzeniu normalnie stałym szumem. Odkręć samo sprzęgło i wysyłaj do mnie.
no jak sie nie rozepnie ,olej sie poleje i sie rozepnie
jak daje normalnie napiecie to brzęczy dosyc cicho,jak odwracam to glosno ,czyli tak jak zaraz po odpaleniu haldexa jak wszystko bylo git
na tygodniu ,jak zmienilem uszczelke i chcialem spr. czy nie cieknie ,to wyjechalem na plac ,i po zapieciu nie spinalo ,dopiero po ok. 1min. pracy pompki spielo i tak juz trzyma
ja tego juz nie bede demontowal ,albo zadziala ,albo bedzie wisiec bezużytecznie,chyba ze mnie naleci cos na wiosne
dobrze pisalem ,trzeba zmieniac na s4 b5 , zakaldac rs body i miec prawdziwe kfatro ,a nie jakies go... spinane pompka
jak daje normalnie napiecie to brzęczy dosyc cicho,jak odwracam to glosno ,czyli tak jak zaraz po odpaleniu haldexa jak wszystko bylo git
na tygodniu ,jak zmienilem uszczelke i chcialem spr. czy nie cieknie ,to wyjechalem na plac ,i po zapieciu nie spinalo ,dopiero po ok. 1min. pracy pompki spielo i tak juz trzyma
ja tego juz nie bede demontowal ,albo zadziala ,albo bedzie wisiec bezużytecznie,chyba ze mnie naleci cos na wiosne
dobrze pisalem ,trzeba zmieniac na s4 b5 , zakaldac rs body i miec prawdziwe kfatro ,a nie jakies go... spinane pompka
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?