BXE prawdy i mity
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
BXE prawdy i mity
Koledzy chciałbym założyć rzetelny wątek odnośnie tych silników , nie chodzi mi o zasłyszane opowieści które kolega opowiada koledze lub wyczytał w jakimś czasopiśmie tylko o prawdziwe i gołe fakty zacznę od siebie ... BXE rok produkcji 2006 przebieg bezawaryjny 310 000 i najważniejsze NUMER SILNIKA 41 000 . Jeśli każdy kto ma taki silnik w swoim aucie zechciał by napisać swoją historię koniecznie z podaniem numeru silnika można by co nie co rozświetlić sprawę czy faktycznie były wadliwe motory i od jakiego numeru ?
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
BXE prawdy i mity
Hmm...no dobra,piszcie.
Pytanie z mojej strony - czy jest jeszcze ktoś,kto wierzy w mity
Pytanie z mojej strony - czy jest jeszcze ktoś,kto wierzy w mity
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
BXE prawdy i mity
Nie wiem jaki numer, ale Octavia 2, 2007r, BXE, tata kupił z przebiegiem 600km. Dziś ma około 370tys. bez wymiany panewek, czy korbowodu
BXE prawdy i mity
Silnik BXE, golf V produkcja 06.2008, przebieg w momencie wymiany panewek ok 186 tyś km, Stan panewek agonalny, dobrze że się uparłem że będę rozbierał i oglądał, bo ledwo zdążyłem z wymianą...
Numeru silnika nie odczytam tak jest uświniony...
Numeru silnika nie odczytam tak jest uświniony...
Re: BXE prawdy i mity
Numeru silnika nie odczytam tak jest uświniony...[/quote .... Jak to nie możesz odczytać ? Przecież numer jest prawie na wierzchu , jednak jak możesz to podaj numer silnika może z papierów odczytasz przecież to nie możliwe aby nikt nie znał numeru silnika albo ...albo
BXE prawdy i mity
266kkm - korba wyszła bokiem.
Wymiana całego motoru BXE na BKC
Regeneracja sprężarek klimatyzacji samochodowej
Re: BXE prawdy i mity
Takich tekstów nie piszcie bo nic nie wnoszą tylko powielają mity podaj rok produkcji i numer silnika od czegoś trzeba w końcu zacząć ...jeden gościu także opisywał że mu korba wyszła nawet zdjęcia wkleił postanowiłem być dociekliwy i jak się okazało był to silnik VW 1,9 PD ale nie o symbolu BXE ....gajdek419 pisze:266kkm - korba wyszła bokiem.
BXE prawdy i mity
BXE w Passacie B6 z 2006r, przekroczone 200.000km i nic się nie dzieje.
=-Pinhead-=