VW Golf 1 Cabriolet by nowy13
Witam. NOWY 13 super auto, jest naprawdę VWyjeb..! Pracy napewno multum, teraz napewno jest to twoja perełka.
Mam drobne pytanka:
Czy listwy wewnętrzne te między szybą,a tapicerką obijałeś, czy wogóle je usunełeś? Bo potrzebuje takiej od kierowcy (u mnie jest popękana).Sam zastanawiam się nad obszyciem jej skają. Może masz jakieś namiary na nią?
Potrzebuje również tego narożniczka z drugiej strony zakończającego tę listwę (prawego), oraz zaślepki na wlew paliwa (plastiku zakrywającego wkładkę).
Z góry DZIĘKI za odpowiedź. PozdraVWiam.
Mam drobne pytanka:
Czy listwy wewnętrzne te między szybą,a tapicerką obijałeś, czy wogóle je usunełeś? Bo potrzebuje takiej od kierowcy (u mnie jest popękana).Sam zastanawiam się nad obszyciem jej skają. Może masz jakieś namiary na nią?
Potrzebuje również tego narożniczka z drugiej strony zakończającego tę listwę (prawego), oraz zaślepki na wlew paliwa (plastiku zakrywającego wkładkę).
Z góry DZIĘKI za odpowiedź. PozdraVWiam.
no i bez zapytania rozwiazaliscie i mój problem dziekuje panom. a jakiego kleju najlepiej uzyc? do papieru moze byc swiruje. powiedz mi jeszcze NOWY jak mocowałes obicia drzwi? chodzi mi tam od wewnątrz,gdzie przylega do blachy drzwi. czy spinacze wstrzeliwac czy moze jakis klej? a i skąd wytrzasnąłes nową wykładzine na glebe? szyłes na zamówienie czy ktos to robi gotowe?