vahu pisze:Jak chcesz fajnie brzmiące V8 to kup RS6. Mustang to padaczka i nie zamieniłbym się.
Żona nie pozwoli na taki wydatek.
200k to max i to jeszcze jak zrobię dla Niej jakiś fajny prezent
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
vahu pisze:Jak chcesz fajnie brzmiące V8 to kup RS6. Mustang to padaczka i nie zamieniłbym się.
Potrzebny jest automat a gdyby foka miała to mocno bym się zastanawiał nad nią bo pod względem prowadzenia jest mistrzowska...44FG pisze:Albo zrób jak ja i kup Focusa RS
Kolega vahu ma rację. Skoro mam golfa i mi odpowiada to nie ma co eksperymentować z innymi markami tym bardziej, że tak jak pisze nic sensownego w tej cenie nie otrzymam ( mowa o nowym) i całkowicie się zgadzam bo obserwuję rynek od jakiegoś czasu.vahu pisze:To nie cuduj tylko bierz golfa (jeśli to ma być nowy samochód). Mustang w jakości wykonania oraz w samej jeździe jest słabszy i to czuć. Poza tym za tą kasę masz już ładnie zmodyfikowaną eRkę, która też będzie ładnie brzmieć. Na seryjnym wydechu nawet V8 alarmów nie włączysz na ulicy. No i na V8 zalety mustanga dla mnie się kończą.
To niesamowicie odważne stwierdzenie.chris2611 pisze:tym bardziej, że tak jak pisze nic sensownego w tej cenie nie otrzymam ( mowa o nowym)
A co zaproponujesz w cenie do 200k nowego z napędem na 4łapy i skrzynią automatyczną? Które nie będzie w środku plastikowe i wykończone jak dacia44FG pisze:To niesamowicie odważne stwierdzenie.chris2611 pisze:tym bardziej, że tak jak pisze nic sensownego w tej cenie nie otrzymam ( mowa o nowym)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości