Wybór interfejsu diagnostycznego.
Moderatorzy: italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ja mam pytanie czy podeśle ktoś jakiś aktywny link do VCDS Lite full tak żeby śmigało bez problemu, lub email [email protected]
Re: Wybór interfejsu diagnostycznego.
- golf 4 / 1,6 / v8 / AKL / 1998r.
- kabel + program do ~ 100zł ale dam więcej jeśli cena będzie tego warta
Poszukuje kabla pod laptopa dla własnego użytku najlepiej z programem który by mi działał na Win7. Głównie zależy mi na adaptacji przepustnicy, ale nie pogardzę innymi funkcjami
Poleci ktoś ktoś jakiś kabel i darmowy program?
http://allegro.pl/najlepszy-interfejs-u ... ocket_id=9" onclick="window.open(this.href);return false; - myślałem nad tym z racji programu i instrukcji obsługi, ale chciałbym usłyszeć opinie od kogoś w temacie. Byłbym wdzięczny za ewentualnymi sprawdzonymi linkami
Pozdrawiam
- kabel + program do ~ 100zł ale dam więcej jeśli cena będzie tego warta
Poszukuje kabla pod laptopa dla własnego użytku najlepiej z programem który by mi działał na Win7. Głównie zależy mi na adaptacji przepustnicy, ale nie pogardzę innymi funkcjami
Poleci ktoś ktoś jakiś kabel i darmowy program?
http://allegro.pl/najlepszy-interfejs-u ... ocket_id=9" onclick="window.open(this.href);return false; - myślałem nad tym z racji programu i instrukcji obsługi, ale chciałbym usłyszeć opinie od kogoś w temacie. Byłbym wdzięczny za ewentualnymi sprawdzonymi linkami
Pozdrawiam
tez od viakena ale ten za 27 zl niecale wystarczy. Zrobisz tyle samo co takim za 50 czy 70 zl. Mydlenie oczu ze kontroler szybszy kilkakrotnie. Co z tego niech nawet bedzie szybszy ten kontroler usb nawet o predkosci usb 3.0 jak to i tak nic nei zmieni bo tam nie ma transmisji jak miedyz partycjami. Nikt tam filmow nie przerzuca a i tak naslabszym ogniwem jest czesc interfejsu laczaca ten kontroler z autem. Wszystko bylo setki razy pisane ale ze sie komus nie chce poczytac to co trzeba jeszcze raz nasmarowac ta sama bzdure. Spoleczenstwo schodzi na psy.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
witam potrzebuje interfejsa do vw golfa 4 1.6 sr używałem zwykłego kabla kkl za 80 zł z polskim vagiem 2.5 lecz bardzo sie zawiodłem gdy chciałem zaadaptować przepustnice nic na tm programie niema instalowałem inne programu typu vag com lecz nie do konica działały połaczyły sie z silnikiem lecz gdy chciałem zaadaptować przepustnice niemogłem wejsc w kanał myśle ze to winna kabla ze chinczyk i dlatego i chciałbym zeby ktos mi doradził jaki kabel i na jakim programie bedzie mi najlepiej nauczyc podstaw diagnostyki z góry dziekuje
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Te programy miałeś pełne wersje zarejestrowane czy shareware?GAGUŚ pisze:inne programu typu vag com lecz nie do konica działały połaczyły sie z silnikiem lecz gdy chciałem zaadaptować przepustnice niemogłem wejsc w kanał
Na pewno nie.GAGUŚ pisze: niemogłem wejsc w kanał myśle ze to winna kabla ze chinczyk
Vcds lite 1.2, na sieci znajdziesz full wersje, albo napisz na pw do mnieGAGUŚ pisze:witam potrzebuje interfejsa do vw golfa 4 1.6 sr używałem zwykłego kabla kkl za 80 zł z polskim vagiem 2.5 lecz bardzo sie zawiodłem gdy chciałem zaadaptować przepustnice nic na tm programie niema instalowałem inne programu typu vag com lecz nie do konica działały połaczyły sie z silnikiem lecz gdy chciałem zaadaptować przepustnice niemogłem wejsc w kanał myśle ze to winna kabla ze chinczyk i dlatego i chciałbym zeby ktos mi doradził jaki kabel i na jakim programie bedzie mi najlepiej nauczyc podstaw diagnostyki z góry dziekuje
Kabel za ciebie roboty nie wykona. Obslugi to sam sie musisz nauczyc. Nikt tu wykladow tygodniowych i wielu przypadkow nie bedzie robil. Tak jak nauja dziecka 3 letniego. Nie da sie lopata w godzine naklasc do glowy.
Zainstaluj wersje pelna vaga lub vcds lite i bedzie wszystko co dostepne odblokowane.
Zainstaluj wersje pelna vaga lub vcds lite i bedzie wszystko co dostepne odblokowane.
Czy chiński czy polski różnicy żadnej nie ma w szybkości, mam obydwa.wesol pisze:tez od viakena ale ten za 27 zl niecale wystarczy. Zrobisz tyle samo co takim za 50 czy 70 zl. Mydlenie oczu ze kontroler szybszy kilkakrotnie. .
Różnice w szybkości poczujesz dopiero przy kablu http://www.e-service.info.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
I tym kabelkiem można wszystkie auta podłączać nawet te nowe i sparować z vagcom ?Różnice w szybkości poczujesz dopiero przy kablu http://www.e-service.info.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Do 2015 powinienes podlaczyc, kabelka VAG007
program dedykowany vcds 15.7 wersja full china
program dedykowany vcds 15.7 wersja full china
Ostatnio zmieniony śr gru 28, 2016 15:52 przez dzygi, łącznie zmieniany 1 raz.
wszystko można zrobić w każdym aucie to po co urządzenia za tysiące
Kolega z e-service sprzedaj sam kabel i prosze nie wmawiac ze jakis soft tez dorzuca bo to nei zgodne z prawem. Kable jak kabel jest to kabel do czego innego a ze moze owszem wspolpracowac zinnym softem to juz inna bajka.
Jak bedziesz prowadzil dzialalnosc gospodarcza i zrobia ci wjazd na firme i sprawdza z jakiego oprogramowania kozystasz to sie dowiesz po co jest sprzet legalny z licencja za 2230 zl z ADAKO. Dostaniesz kare ze 10 patykow i sie dowiesz. Winde tez bedziesz mial legal.
Jak bedziesz prowadzil dzialalnosc gospodarcza i zrobia ci wjazd na firme i sprawdza z jakiego oprogramowania kozystasz to sie dowiesz po co jest sprzet legalny z licencja za 2230 zl z ADAKO. Dostaniesz kare ze 10 patykow i sie dowiesz. Winde tez bedziesz mial legal.